Christmas red lips with Catrice

christmas red lips

Als ik een kleur moet bedenken bij kerst dan is het eerste wat in me opkomt de kleur rood. En als ik het naar make up door moet trekken dan denk ik dus aan rode lippen met kerst.

Nu gebruik ik zelf never nooit rode lipstick. Durf ik nog steeds niet op de een of andere manier. Ik heb daarom ook vrij weinig rode lipsticks in mijn stash. Wel ben ik altijd nieuwsgierig naar welke soort kleur rood bij mij zou passen. Inmiddels heb ik donker haar waardoor ik dacht ‘Hey … misschien is rood wel oké’  😀

In de winkelschappen ligt op het moment de nieuwe LE Catrice “VIENNART”.

“De fascinerende stijl en glamour van art nouveau viert een schitterende comeback”

Aldus volgens Catrice zelf over deze Limited Edition. Wat mij in ieder geval opviel was de mooie rode kleur en de huls van de lipstick in C03 Klimt’s Ardent Kiss en kocht voor de verandering dus eens een rode lipstick.

Catrice Klimt's Gentle Kiss

Catrice Klimt's Ardent Kiss

Catrice Klimt's Ardent Kiss

Catrice Klimt's Ardent Kiss

Ik vind persoonlijk de naam een beetje vreemd en lastig uit te spreken. De kleur van het stickertje komt ook niet overeen met de kleur van de lipstick, maar dat allemaal terzijde.

Catrice Klimt's Ardent Kiss

Catrice Klimt's Ardent Kiss

Het is een shimmer lipstick en dat kun je duidelijk zien. Kijk eens wat een mooie glans! Kleine fijne glansdeeltjes die super zacht op je lippen aanvoelen alsof je een verzorgende Labello draagt. Hij smeert daardoor ook erg makkelijk en fijn op de lippen. Nadeel daarvan is dan ook wel weer dat hij geen uren blijft plakken en je moet uitkijken voor vlekken op je tanden. Een maaltijd overleeft hij niet, daarna moet je echt bijstiften.

Wat me wel opviel is dat de stift zelf vrij kort is. Ik heb al een tijd geen lipsticks van Catrice meer gekocht dus geen idee of alle lipsticks tegenwoordig zo weinig van inhoud zijn. Misschien dat iemand van mijn lezers dat kan vertellen in een comment?

swatches Catrice Klimt's Ardent Kiss

Zoals je op de swatch kunt zien lijkt hij een beetje bessenrood. Ik vind het een erg mooie kleur en sta verbaasd te kijken naar de mooie glans.

lip swatch Catrice Klimt's Ardent Kiss

lipswatch Klimt's Ardent Kiss

Look met Klimt's Ardent Kiss

En dan full face. Ik moet zeggen dat ik rode lippen wel erg mooi vind zo bij mijn donkere haren. Geen idee of ik nu vaker rood durf te dragen, maar als ik dat doe dan zou ik zeer zeker deze pakken.

Deze Shimmer lipstick in Klimt’s Ardent Kiss is tijdelijk verkrijgbaar (tot eind december) in de schappen van Catrice bij het Kruidvat en Trekpleister voor €4,-.

 Q: Wat vind jij van deze rode lipstick?

bloglovin

11 thoughts on “Christmas red lips with Catrice

  1. Ik vind het altijd lastig om een goede rode lipstick te vinden, gezien ik een tintje heb. De meeste vallen namelijk oranje of paars uir bij mij. Heb je misschien een tip welke rood bij een getint huidje past?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *