Chanel Les Beiges

 ….. …. …. Speechless … … …Toen ik dit product zag, rook en voelde was ik sprakeloos. En dus verkocht!

Chanel Les Beiges is een redelijk nieuw product. Het is een compacte gezichtspoeder die je een healthy glow zou moeten geven gedurende het hele jaar. Een finish over je gezicht alsof je de hele dag lekker in de buitenlucht hebt gezeten.

Chanel zegt: “Vrij als een vogel in de lucht. Spontaan als een onverwachte vrije dag. Omhullend als warm zonlicht”

Het doosje met de poeder is werkelijk prachtig. Het voelt zwaar en stevig aan en heeft niet de standaard volledige zwarte verpakking, maar een crème witte deksel met daarop het bekende logo van Chanel. Het doosje zelf zit in een ‘pouch’ een zwart fluwelen zakje waarmee je het doosje kunt beschermen voor op reis of in je tas.In het doosje zit een halvemaanvormige kwast (niet synthetisch maar van echt haar!). Het kwastje voelt erg zacht en fijn aan en ligt op een plastic beschermkapje. De kwast is volgens Chanel wel grotendeels bedoelt voor onderweg. Chanel heeft een kabukikwast uitgebracht die speciaal bedoelt is voor Les Beiges. Aan de binnenkant zit ook een groot spiegeltje waarmee je met gemak je gezicht volledig kunt zien.Onder het plastic beschermkapje tref je de poeder aan. Wat me opvalt aan de poeder is de geur. Het ruikt onwijs lekker fris. Volgens Chanel ruikt het naar witte rozen. De lievelings bloem van Coco Chanel. Het poeder is licht en heeft een anti oxiderende werking. Ook heeft de poeder een SPF 15 / PA++ zonnefilter en heeft je huid dus meteen een bescherming voor zonnestralen.

swatch chanel gezichtspoeder

De poeder zelf kun je gebruiken over een schoon gezicht voor een frisse teint of als lichte accenten over je foundation. Je kunt een kleur kiezen die exact past bij je eigen gezichtskleur of een tint donkerder voor juist een zonnig effect. Ik heb de kleur 30 wat lijkt op een beige/perzik achtige kleur.

Hierboven zie je mijn gezicht aan de linkerkant zonder iets erop. Een helemaal poedelnaakt gezicht (niet schrikken :-)). En rechts mijn gezicht met de poeder.

Hierboven draag ik foundation. Op de linkerfoto draag ik alleen foundation en op de rechterfoto foundation met de Chanel poeder.

Hierboven precies dezelfde situatie met links alleen foundation en rechts foundation en het poeder, alleen dan nu een foto met flits.

Het verschil tussen geen poeder en wel poeder is subtiel, maar wel duidelijk zichtbaar. Ik zie inderdaad een healthy glow en het lijkt mijn gezicht wat meer te effenen. I LOVE THIS STUFF!

Ik vind alles van het product mooi. Zowel de verpakking, als de kwast, de geur en het effect. Een hele dikke vette like voor dit product van Chanel.

Chanel Les Beiges is in vijf verschillende tinten te koop bij oa de Bijenkorf en Ici Paris voor €48,00.
bloglovin

26 thoughts on “Chanel Les Beiges

  1. Ik heb deze ook, in de lichtste kleur. Deze is helaas toch nog te donker.
    De geur is heerlijk, maar helaas krijg ik niet zo’n mooie glow als jij. Ik vond hem jammer genoeg tegenvallen.

  2. Wauwie, super mooie combi zo met je foundation! Geeft echt een mooi gezicht (haha lekker dubbel op). Ik vind je sproeten trouwens heel erg mooi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *