Chanel Les 4 Ombres Tissé Vénitien

Chanel les 4 ombres tisse venitien

Ooops TREAT YO SELF! ….

Dat wil zeggen. Dat deed ik alweer een paar maandjes terug want dit prachtige palette heb ik inmiddels alweer een tijd in huis. Maar pas nu heb ik de foto’s van mijn camera gehaald.

In mijn bezit heb ik al het fantastische Chanel les 4 ombres Tissé Camelia (mond vol moeilijke Franse woorden maar hier zie je een review).

Ik heb een zwak voor Chanel en sinds ik met heel veel liefde het andere palette en de les beiges poeder gebruik, zit dit palette in mijn hoofd.

Chanel

Chanel les 4 ombres tisse venitien

Dit palette bestaat uit groene pigmenten met veel shimmer. Dit palette is wat betreft doosje, kwaliteit, formule en gebruik exact hetzelfde als het eerdere palette wat ik reviewde. Neem daarom vooral even hier een kijkje. In deze post zal ik voornamelijk het palette zelf, de swatches en look laten zien.

Chanel les 4 ombres tisse venitien

Chanel les 4 ombres tisse venitien

Het palette bevat twee bijna identieke groene kleuren, een licht roze en een zilver/groen achtige kleur. Alle vier de kleuren zijn zorgvuldig door Chanel uitgekozen en passen naar mijn mening heel mooi bij elkaar. Good job Chanel! Door de shimmer laten ze zich wel lastig fotograferen, maar geloof me wanneer ik zeg dat ze prachtige pigmenten bevatten.

swatch Chanel les 4 ombres TISSÉ VÉNITIEN

Het palette is zeer goed gepigmenteerd. De kleuren komen zeer makkelijk van je kwast af en zijn goed met elkaar te blenden. Het zijn baked oogschaduws die nog intenser van kleur worden wanneer je ze nat aanbrengt.

De 3e swatchkleur op mijn arm (links onderin te vinden in het doosje) geeft een beetje fall out. Met deze kleur kun je hele mooie kleur accenten geven waardoor je je ooglook net iets extra’s geeft. Leuk voor de komende feestdagen! Maar wel voorzichtig en aanbrengen dus.

look chanel les ombres tisse venetitien1

Ik vind dit palette prachtig! De kleuren groen passen bij mijn ogen en haar. Je kunt het subtiel aanbrengen of juist lekker dik/smokey en feestelijk voor een date night of de feestdagen. Het is dus een veelzijdig en compleet palette van goede kwaliteit. Ook makkelijk mee te nemen op reis. Door het stevige doosje zullen de pans niet snel breken.

look met Chanel les 4 ombres tisse venitien

Chanel Les 4 Ombres Tissé Vénitien is in de regel niet goedkoop. De prijs kan her en der wel verschillen van €50,- tot €45,- Naar mijn mening is dit palette de eurootjes zeer zeker waard.

Het palette Chanel Les 4 Ombres Tissé Vénitien (en nog 7 andere kleuren) is oa te koop bij ICI Paris, Bol.com en Wehkamp.
bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *