Chanel Les 4 Ombres Tissé Rivoli

Chanel les 4 ombres tisse rivoli

Toen ik je zag werd ik verliefd. Alwéér op een product van Chanel. Deze keer op het oogschaduw palette ‘Les 4 ombres Tissé Rivoli”.

Ik heb iets met Chanel. En die liefde komt niet alleen door de luxe en strakke uitstraling, maar zeker ook door de kwaliteit van het merk. So far hebben de producten van Chanel mij nog nooit teleurgesteld. Je legt er aardig wat knaken voor de toonbank, maar ze zijn het waard.

Het Chanel palette in Tissé Camelia en Tissé Venitien gebruik ik met zeer veel liefde. Naast een roze en groen palette kan een palette in bruintinten eigenlijk niet ontbreken. Althans dat is mijn logica om mijn aankoop goed te keuren. Uiteraard heb ik bruintinten genoeg, alleen nog niet van Chanel 🙂

chanel les 4 ombres tisse rivoli

chanel les 4 ombres tisse rivoli

chanel les 4 ombres tisse rivoli

chanel les 4 ombres tisse rivoli

chanel les 4 ombres tisse rivoli

chanel les 4 ombres tisse rivoli

Les 4 ombres is een oogschaduw palette van Chanel met 4 kleuren oogschaduw. Het doosje is gemaakt van stevig plastic en voelt solide aan. Het doosje zit in een fluwelen pouch. Hierin blijft ook het doosje beschermd tegen krasjes voor mocht je het mee willen nemen op reis en het ziet er natuurlijk poepie sjiek uit.

In het palette zit gebakken oogschaduw. Kenmerkend voor gebakken oogschaduw zijn de bolvormpjes. Ook dat ze over het algemeen meer pigment bevatten en nat te gebruiken zijn voor een nog diepere pigmentatie.

De formule is zeer romig en heel zacht. De pigmentatie is ook heel erg goed en de kleuren zijn goed te blenden. Ik merk geen fall out en ik heb zelfs de bijgeleverde spons applicators gebruikt. Ik zeg altijd dat mijn eigen kwasten het prettigst werken en dat is ook zo, maar die waren niet schoon en ik kon niet wachten met het palette te gebruiken. Dus ik heb de spons applicators gebruikt en tot mijn verbazing werken ze prettig. Mijn eigen kwasten zijn nog altijd het prettigst, maar deze applicators zijn helemaal nog zo slecht niet. Alleen het blenden lukt hier minder goed mee.

swatch chanel les 4 ombres tisse rivoli

swatch chanel les 4 ombres tisse rivoli

swatch chanel les 4 ombres tisse rivoli

Op de swatches is de pigmentatie duidelijk te zien. Ik heb de oogschaduw op een droge huid zonder primer aangebracht. Mijn slechte fotografeerwerk laat helaas niet de prachtige werkelijke shimmer zien van de eerste swatch. Deze kleur is in het echt zooo ontzettend mooi!

look chanel les 4 ombres tisse rivoli

look chanel les 4 ombres tisse rivoli

2

chanel tisse rivoli

Het palette bevat kleuren die je voor iedere gelegenheid wel kunt gebruiken. Je kunt de look makkelijk van eenvoudig tot heavy maken door het pigment op te bouwen. Ik gebruik dit palette heel erg graag en ben dan ook zeer blij met mijn aankoop.

Het Chanel Les 4 Ombres Tissé Rivoli heb ik gekocht in Keulen bij Douglas voor €52,00.

In Nederland betaal je bij Douglas (online) € 50,90 en bij ICI Paris (online) €45,90 waardoor ik je kan aanraden om vooral in Nederland bij ICI Paris te shoppen 😀
bloglovin

One thought on “Chanel Les 4 Ombres Tissé Rivoli

  1. Pingback: Chanel Les 4 Ombres Tissé Mademoiselle |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *