Chanel Les 4 Ombres Tissé Camelia

Chanel tisse camelia review

Toen ik van je hoorde, toen ik je zag, toen ik je bekeek en voelde. Werd ik verliefd. En nee ik heb het niet over mijn man.

Ooops dit it again! 😀 Ik trakteerde mijzelf op Chanel Les 4 Ombres Tissé Camelia.

Chanel tisse camelia swatch

Chanel tisse camelia swatch

Zeg nou zelf. Onweerstaanbaar! Pure poezië in het allermooiste plastic doosje wat ik ooit heb gezien. Nouja, dat komt natuurlijk gewoon door dat logo van Chanel. Dat logo doet iets magisch met mij. Zorgt ervoor dat enige weerstand die wordt geschreeuwd vanuit mijn portemonnee overstemt wordt door ‘koop mij koop mij koop mij ik ben zo mooi’. En hoppa ik ben al verkocht voordat de medewerkster kan vragen of ze me ergens mee kan helpen.

Chanel tisse camelia swatch

Chanel tisse camelia swatch

Les 4 ombres is een oogschaduw palette van Chanel met 4 kleuren oogschaduw. Er bestaan in totaal 8 versies met alle 8 verschillende kleuren combinaties die zorgvuldig bij elkaar zijn gezocht. Zoals ik van Chanel ben gewend is het doosje gemaakt van stevig plastic en voelt het solide aan. Het doosje zit in een fluwelen pouch. Hierin blijft ook het doosje beschermd tegen krasjes voor mocht je het mee willen nemen op reis. En het ziet er natuurlijk poepie sjiek uit.

Chanel tisse camelia swatch

Op het doosje zelf staat het bekende Chanel logo. Aan de binnenkant zit een groot spiegeltje en twee spons applicators. Deze gebruik ik zelf eigenlijk nooit. Ik vind mijn eigen kwasten prettiger werken en makkelijker om de kleuren mee te blenden. Van mij mag werkelijk ieder merk die applicator bij een product skippen.

Chanel tisse camelia swatch

Très jolie! Hier werd ik dus verliefd op. De zachte roze/paarse kleurtjes. De magic shimmering. Ik hou ervan!

Chanel tisse camelia swatch

In het palette zit gebakken oogschaduw. Kenmerkend voor gebakken oogschaduw zijn de bolvormpjes. Ook dat ze over het algemeen meer pigment bevatten en nat te gebruiken zijn voor een nog diepere pigmentatie.

De formule is heel romig en zacht. Bijna alsof het pure zijde is wat je voelt. Er komt een goede pigmentatie vanaf en de kleuren zijn goed te blenden. het palette bevat een diep bruin/paarsige kleur, licht lavendel/paarsige kleur, roze kleur met een lichtelijk gouden glansje en een wittige highlighter die als je goed kijkt ook roze shimmer bevat.

Chanel tisse camelia swatch

Op de swatches is de pigmentatie duidelijk te zien. Ik heb de oogschaduw op een droge huid zonder primer aangebracht.

Wat mij opviel is dat je moet oppassen met de donkerste kleur. Deze is behoorlijk gepigmenteerd en als je niet oppast lijkt het alsof je een blauw oog hebt. Voorzichtig aanbrengen dus. De oogschaduw kan ook een beetje fall out geven omdat hij zo zacht is. Het is niet super veel overigens, maar wel het vernoemen nodig vind ik. De truc is om bij zulke oogschaduw niet zozeer te ‘smeren’ maar met de kwast de poeder op je ogen te ‘deppen’. Zelf moest ik de eerste keren met opbrengen even wennen aan de zachte formule. De oogschaduw blijft overigens ontzettend goed en lang zitten zonder te vlekken of door te lopen.

De kleuren kan ik het beste omschrijven als liefelijk, zwoel en zacht waarmee je uitstekend een romantische of licht zwoele look mee kan maken.

chanel les 4 ombres tissé camelia look

chanel les 4 ombres tissé camelia look

 Op de flits foto’s kun je de shimmer goed terug zien.

Over het gehele ooglid heb ik de roze kleur aangebracht met in het binnenste ooghoek de wittige highlighter en de buitenste ooghoeken de lavendel paarse kleur. In de arcadeboog heb ik de donkerste bruin/paarse kleur aangebracht en geblend voor een natuurlijk overloop.

chanel les 4 ombres tissé camelia look

chanel les 4 ombres tissé camelia look

chanel les 4 ombres tissé camelia look

Ik vind het werkelijk een prachtig palette van Chanel. Mooie kleuren en een goede pigmentatie. Het is een luxe product pur sang en daar betaal je natuurlijk ook voor. Het Chanel Les 4 Ombres Tissé Camelia (en nog 7 andere kleuren) is oa te koop bij ICI Paris voor €50,-

Q: Heb jij iets met high end make up merken?

bloglovin

12 thoughts on “Chanel Les 4 Ombres Tissé Camelia

 1. :O € 50?? Maar daar heb je dan wel een heeeeeeel mooi palette voor!!!
  De kleuren staan je prachtig!!

 2. Wauw… Ik ben er stil van! Wat is het toch mooi zo’n Chanel collectie. Of ik het ooit kan kopen doet er niet toe. Plaatjes kijken is ook leuk.

 3. Poepie sjiek, hihih, zo heb ik ze graag! 😉 nee serieus, dit is echt een prachtig palette! Mooie looks heb je ermee gemaakt! Ik heb nog geen Chanel palette, maar dat wordt hoog tijd…

  • Wanneer ik het draag blijf ik ook steeds in de spiegel kijken. vooral naar de roze kleur! Er zit een licht gouden glansje in en die geeft zo’n mooi effect met het juiste licht erop <3

 4. Pingback: Make up met korting kopen |

 5. Pingback: Wishlist |

 6. Pingback: Chanel Les 4 Ombres Tissé Vénitien |

 7. Pingback: Chanel Les 4 Ombres Tissé Rivoli |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *