Catrice colour lip balm

Misschien dat de vormgeving jullie al bekend voorkomt. Ze lijken erg veel op de chubby sticks van Clinique die ontzettend populair zijn, maar ook een prijskaartje hebben. Catrice heeft een budget variant op de markt gebracht. De colour lip balm.

“De crèmige, superzachte textuur van de Pure Shine Colour Lip Balm verwent en hydrateert je lippen en geeft een gladde, glanzende finish. De lippen voelen niet plakkerig, maar goed gevoed en hebben een aangename geur. De Lip Balm is handig in gebruik dankzij de draaibare tip. “

Catrice heeft 8 verschillende kleuren uitgebracht van lichte nude tinten tot felle rode kleuren. De aangename geur waar Catrice het over heeft is vanille en tja daar moet je maar net van houden. Ikzelf heb de kleur 080 Sheers! en 040 My Cherry Berry gekocht.

 De swatches

Links zie je 080 Sheers! en rechts zie je 040 My Cherry Berry

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat er iets meer kleur vanaf zou komen. Om een duidelijke swatch van de kleuren te kunnen maken heb ik flink moeten kleuren op mijn arm.

080 Sheers!

Op mijn lippen is de lichtroze kleur bijna niet zichtbaar

 In combinatie met een volledige make up (en meer kleur in mijn gezicht) is de kleur ietsiepietsie duidelijker zichtbaar.

040 My Cherry Berry

Omdat de stift van Cherry me Berry er redelijk donker uitziet had ik meer kleur verwacht. Jammer!

 Zoals je kunt zien laat deze wat ‘gaten’ over wat betreft pigmentatie op mijn lippen.

Het is duidelijk voor mij dat het geen hoog gepigmenteerde balms zijn. Mijn lippen voelen wel lekker zacht aan en ze verzorgen de lippen wel goed. Overleven ze een drankje of een hapje? Nee, absoluut niet. Wil je de hele dag een beetje van de verzorgende kleur op je lippies dan moet je bijstiften en bijstiften en bijstiften. Als je dat vervelend vind zou ik deze skippen, doe je dat normaal ook met bijvoorbeeld een labello en wil iets meer kleur op je lippen dan is dit erg geschikt.

De colour lip balms van Catrice zijn te koop bij Kruidvat en Trekplijster voor €4,99 per stuk.

Q: Zouden deze lip balms wat voor jou zijn?
bloglovin

4 thoughts on “Catrice colour lip balm

  1. Wat jammer dat ze niet zo gepigmeneerd zijn, anders had ik ze wel gekocht. Nu sla ik ze over 🙂

  2. Ik vind ze er best tof uitzien, maar erg jammer dat ze niet zo zijn gepigmenteerd! Dat vond ik in de winkel ook helaas en heb er toen geen meegenomen. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar de werking!

  3. Ik heb er een van een limited edition in fuchsia roze en die is goed gepigmenteerd. Ik draag hem graag!

  4. als ze nou net een beetje meer kleur hadden gehad waren ze volgens mij best geweldig, voor mij hebben ze net te weinig kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *