Bruiloft update: Flip in hair

flip in hair

Op mijn bruiloft wil ik er natuurlijk op mijn moeders mooist uitzien. In mijn ogen betekent dat niet alleen dat mijn jurk mooi moet zijn, maar ook mijn make up en mijn haar. Ik heb verschillende soorten kapsels in gedachte die potentieel in aanmerking komen voor de grote dag. 1 probleem … bij alle kapsels heb ik lang haar nodig. In ieder geval langer dan mijn eigen haar.

Ik wil extensions! Dat was mijn eerste gedachte althans. Ik heb twee jaar geleden double hair van Balmain gedragen en dat beviel me eigenlijk erg goed en is zo mooi gebleven dat ik het nog steeds in een laatje heb liggen en hergebruikt kan worden. Dat leek me dus de beste optie. Gewoon mijn double hair weer in laten zetten en ik heb weer prachtige lange lokken. Dat scheelt ook weer een boel geld. Nadeel zou alleen zijn dat ik ook met mijn proefkapsel lang haar moet hebben en ik niet zeker weet of mijn double hair voor 2x opnieuw ingebracht kan worden of dat ze dan toch echt opperdepop zijn. Als ik pech heb zou ik dus alsnog veel geld kwijt zijn om een nieuwe set aan te schaffen wanneer de bruiloft eenmaal gaat komen.

flip in hair goedkoop

Toen ik op bezoek was bij de kapper die mijn haar voor de bruiloft gaat verzorgen, zag ik Flip in hair aan een hangertje hangen. Flip in hair is een matje aan een visdraadje wat je tussen je eigen haar draagt. Er wordt niets vast gezet aan je haar. Het hangt er gewoon in. Ik vroeg of daarmee ook mijn bruidskapsel kon worden gemaakt. Ja hoor! Zeker wel! Om dit lange verhaal korter te maken, ik heb gekozen voor Flip in hair. Waarom?

 • Beschadigd je haar niet
 • Keer op keer te gebruiken
 • Makkelijk in te brengen en uit te halen
 • Geen vervelende clipjes zoals Clip in hair die je door je eigen haar heen kunt zien
 • 100% echt haar
 • Zware kwaliteit
 • Te verzorgen en stylen zoals je eigen haar
 • Qua investering goedkoper dan gebruikelijke extensions

review flip in hairreview flip in hairreview flip in hair

Och kijk dat prachtige lange haar toch! Ik ben er zo ontzettend blij mee. De kapper had even vlug wat simpele krullen gemaakt met een stijltang. I love it! En mijn eigen haar .. zie jij waar mijn eigen haar stopt?

review flip in hair

Voor de duidelijkheid, dit is mijn eigen haar. Ik heb fijn/dun haar wat net over de schouder valt. WOW wat een verschil!

Maar hoe zit dat nou in je haar?

review flip in hair

hoe flip in hair te gebruiken

Het kost weinig moeite om de flip in, in te brengen en hij blijft goed zitten. Het is wel even wennen om een hele dag de flip in te dragen. Ik ben de zwaarte natuurlijk niet gewend en na het einde van een dag voel ik het visdraadje wel aan mijn hoofd zitten. Ook moet ik wennen aan de binnenkant. Hier zit een stukje stof aan en een behoorlijk groot label. Dat jeukt op den duur een beetje en wordt warm.

review flip in hairreview flip in hairEn zo ziet de flip in eruit wanneer het weer stijl is. Ik draag het zeker niet elke dag. Ik heb het voornamelijk gekocht voor de bruiloft en een leuke bijkomstigheid is dat ik het vaker kan dragen. Leuk voor wanneer ik gewoon eens een ander kapsel wil of een feestje heb. Ik heb gekozen voor de langste versie die er bestaat en de kapper heeft het nog een beetje bijgeknipt/gesneden zodat er een mooi verloop ontstaat tussen de flip in en mijn eigen haar.

Ik heb bij de kapper voor deze flip in hair €255,00 betaald. Dat is erg veel geld, maar alsnog goedkoper en gezonder voor mijn haar dan andere extensions. Daarom vind ik het zeker een goede investering!

Q: Heb jij ervaring met extensions of flip in hair?
bloglovin

20 thoughts on “Bruiloft update: Flip in hair

 1. Mooi hoor. Staat je goed! Mijn beste vriendinnetje droeg ook een flip in tijdens haar bruiloft afgelopen oktober, ze vond het ook een super haar stuk!

 2. Pingback: Flip in hair verven |

 3. Het staat je geweldig !
  Zelf heb ik ze ook, super handig en makkelijk in en uit te brengen.
  Ik heb ze van https://glamouryourhair.nl/ een stuk goedkoper. Ik heb ze al een jaar en ben er tot de dag van vandaag nog heel erg blij mee.
  xxx Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *