Boozyshop kwasten

Kwasten. Ik heb een scala aan make up kwasten en gebruik deze ook veelvuldig. Van pencil en blendkwasten tot blush en grote poederkwasten. Van dure MAC kwasten tot betaalbare Sleek, Sigma en Zoeva kwasten. Ik maak me niet altijd iedere dag op, maar wel minimaal 5x per week en maak mezelf niet met altijd dezelfde look op. De ene keer pak ik een Chanel palette, de andere keer die van Dior of ik gebruik random MAC of Catrice kleurtjes.

Hierdoor worden mijn kwasten ook sneller vies en bevatten ze verschillende kleuren pigmenten. Vooral mijn pencil en blendkwasten hebben het zwaar te verduren en worden regelmatig schoongemaakt. De kwaliteit blijft overigens echt al een paar jaar perfect van de bovengenoemde merken. Mijn kwasten verliezen geen haartjes met het gebruik of tijdens het schoonmaken. Maar toch … iedere week of om de week schoonmaken is op den duur nou ook weer niet super goed. Bovendien ben ik daar te lui voor.

Daarom zocht ik wat extra kwasten. Kan nooit geen kwaad toch? Ik heb twee pencilkwasten en 3 blendkwasten die uitgebreid mogen worden met nog een extra pencil en blendkwast. Ik ging op zoek naar eigenlijk dezelfde kwasten waar ik erg tevreden over ben van Sigma en Zoeva. Tot ik bij Boozyshop aankwam en zag dat ze voor de helft van de centjes ook gelijk ogende kwasten verkochten. Waarom deze niet proberen?

En zo bestelde ik bij Boozyshop een A04 – Pencil Brush voor €4,95 en een A02 – Tapered Blending Brush €4,95. Al snel had ik ze in huis en kon ik ze gebruiken.

review boozyshop kwasten

review boozyshop kwasten

  A04 – Pencil Brush

review boozyshop kwasten

review boozyshop kwasten

Ik moest heel even wennen aan deze pencilkwast. Hij is namelijk dunner en langer dan mijn eigen E30 van Sigma en 230 van Zoeva. Hij is hierdoor wel weer wat preciezer en na het wennen is het eigenlijk een heel fijn kwastje gebleken. Hij verliest so far ook nog geen haartjes.

A02 – Tapered Blending Brush

review boozyshop kwasten

review boozyshop kwasten

Ook deze kwast is minder vol dan mijn 227 Soft Definer van Zoeva, geliefde Mac 217 en nummerloze Sleek blendingkwast. Maar ook hier bij deze kwast is na het wennen gebleken dat het eigenlijk een erg prettig kwastje is. Hij doet net zoals de pencilkwast prima zijn werk. Wel merkte ik bij deze kwast 2 haartjes die hij tijdens het blenden verloor na ruim een week gebruik.

Al met en al dus heel prima kwasten voor een mooi prijsje. Deze Boozybrushes zijn te koop bij Boozyshop voor €4,95 per stuk. Bij deze webshop betaal je lage verzendkosten van €2,95 wat uiteraard ook fijn meegenomen is en je bestelling is snel in huis. Boven een bedrag van €50,00 is de verzending gratis.

Q: Heb jij nog fijne kwasten tips?
bloglovin

3 thoughts on “Boozyshop kwasten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *