Beautybox Mei

review beautybox mei

De Beautybox van mei. Ja ik weet het, het is juni. Beautybox is de laatste paar maanden niet zo van het op tijd versturen van de boxen. Dat vind ik jammer, maar laten we kijken wat er deze maand in de box zit verstopt.

De box voelde aardig zwaar aan en blijkt vol te zitten met een paar full size producten.

beautybox mei

  • Bio oil
  • Decleor Aroma néroli
  • Trind Moisturizing nail balsem
  • Prodent White now
  • Lookx oogpotlood
  • Gliss kur ultimate oil elixer conditioner

Bio oil

review beautybox mei

Het is een full size van 60 ml en kost in de winkel €12,15. Volgens de Beautybox een echte daily musthave die de zichtbaarheid helpt te verminderen van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Daarnaast ideaal voor een droge of verouderde huid.

Mijn mening: Ik weet het nog niet zo zeker met dit product. In het verleden heb ik deze olie gebruikt om littekens op mijn buik te verminderen die door meerdere operaties zijn ontstaan en tja … littekens krijg je natuurlijk nooit helemaal weg. Maar ik had ook niet het idee dat het echt hielp. Ik lees nu pas dat het ook zou helpen bij een droge huid dus misschien geef ik het nog een kans of geef ik het weg.

Decleor Aroma néroli

review beautybox mei

Het is een sample kit met 1 ml dagverzorging (olie) en 2,5 ml nachtverzorging (crème) beide voor je gezicht. Een full size gezichtsolie van 15 ml kost €54,40 en een full size gezichtscrème voor de nacht van 15 ml kost €39,15.

Wat is het? Nou daar kom ik zelf eigenlijk niet helemaal uit! Het is nogal verwarrend omschreven. Op het kaartje van Beautybox staat dat het een exclusief Frans merk is en dat het een dagcrème bevat en een voedende nachtbalsem. Maar ik zie geen crème voor de dag. Wel een olie/serum. Omdat alleen op het kleine gele tubetje staat ‘Nuit’ ga ik ervan uit dat het gele tubetje de nachtbalsem moet zijn. Op het dunne flesje met olie staat verder niets.

Mijn mening: Toen ik de verpakking voor het eerst zag moest ik denken aan een luchtverfrisser. Natuurlijk ga ik de olie en nachtbalsem wel uit proberen. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord. Jullie wel?

Prodent White now

review beautybox mei

Het is een full size van 75 ml en kost in de winkel €2,99. Volgens de Beautybox krijg je al na 1 poetsbeurt zichtbare witte tanden. Instant white!

Mijn mening: In het product zit een blauw schuim waardoor je tanden optisch witter uit gaan zien. Je tanden worden dus niet echt wit (dan zou het product ook vast een stuk duurder zijn) maar het lijkt optisch alsof ze helderder zijn en dus wat witter. Alhowel dat voornamelijk tijdens het poetsen zelf  zo lijkt. Na het poetsen merk ik geen verschil.

Trind Moisturizing nail balsem

review beautybox mei

Het is een full size van 9 ml en kost in de winkel €14,95. Dit product herstelt de vochtbalans en zorgt voor sterkere nagels.

Mijn mening: Ik ben te ongeduldig (of laks 🙂 ) om zulke middeltjes voor mijn nagels te gebruiken. Dit zelfde flesje heb ik al staan en ooit 2x gebruikt. Ik hoor wel altijd erg positieve verhalen over Trind en deze nail balsem. Dit flesje gaat denk ik in het weggeefmandje.

Lookx oogpotlood

review beautybox meireview beautybox mei

Het is een full size en kost in de winkel €17,65. Het is een mooie paarse kleur met een handig rubber greepje op het potloodje voor een goede grip.

Mijn mening: De potloodjes van Lookx vind ik erg fijn. De structuur van het potloodje is zacht waardoor hij makkelijk over je oogleden kan glijden en tegelijk blijft hij erg goed en lang zitten. Daarbij ben ik dol op paars dus is dit zeker een kleurtje voor mij.

Gliss kur ultimate oil elixer conditioner

review beautybox mei

Het is een full size van 200 ml en kost in de winkel €5,19. Het zou overbelast en stug haar repareren en zorgen voor een goede voeding. Een conditioner met Argan olie.

Mijn mening: Ik juig het toe dat er Argan olie tegenwoordig wordt verwerkt in bijna alle haarproducten. Ik ben namelijk dol op goede en fijne olietjes. Maar … in dit product komt de Argan olie (Argania Spinosa Kernel Oil) pas op de 10e plaats in het ingrediëntenlijstje. Daarbij kom ik wel al heel snel de silliconen tegen op het ingrediëntenlijstje. Dat is opzich niet zo heel erg, maar meer misleidend. Siliconen sluiten je haar (en hoofdhuid) af. Ze zorgen daardoor ook wel voor zachtbaarheid van je haar (waar je haar overigens ook heel slap en snel vet van kan worden), maar er wordt niets herstelt. Je haar wordt gewoon afgesloten en omgeven door een laagje siliconen waardoor je haar gaat glansen en niet meer pluist. Het ziet er aan de buitenkant dus misschien goed uit, maar zelf zie ik liever een product wat echt herstelt van binnenuit en niet de boel afsluit waardoor het niet meer kan ademen. Ik denk zelf ook dat wanneer er eerst een laagje siliconen over je haar wordt gegoten dat het beetje Argan olie geen verdere toevoeging zal hebben. Ik denk namelijk niet dat die door de siliconen heen komen om je haar te haar kunnen voeden. Maar dat zeg ik puur vanuit mijn eigen logica en ik kan natuurlijk bij het verkeerde einde hebben.

Kortom: De box bevat aardig wat spulletjes en full size producten. Persoonlijk heb ik niet zo heel veel met de producten behalve het oogpotlood. Ik denk er dan ook serieus over na om na de Glossybox nu ook de Beautybox op te zeggen.

Q: Wat vinden jullie van de Beautybox?
bloglovin

9 thoughts on “Beautybox Mei

  1. Hmm ik ben ook niet zo onder de indruk van de inhoud van deze box. Om diezelfde reden heb ik de Glossybox een tijdje terug ook opgezegd.
    Maar de Trind nailbalsem is erg fijn, ik gebruik ‘m wekelijks en mijn nagels knappen er erg van op!

  2. Best leuke producten, alleen niet zo heel bijzonder. Behalve de trind nagelbalsem. Ik ben helemaal niet van de boxen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *