Beautybox Maart

beautybox maart

De Beautybox viel weer op de mat. Nou nee, eigenlijk niet. Ik moest hem ophalen bij de buren terwijl ik gewoon thuis was en kennelijk de bel van de voordeur heb gemist, shoot! Vol verwachting wilde ik die box opscheuren om te zien wat er deze maand in zou zitten. De Beautybox bestaat namelijk deze maand 1 jaar. Hoera hieperdepiep! Daar zal vast een flinke mooie inhoud inzitten Beautybox kennende. Well let see …

Het thema van deze editie is ‘Cadeautjes’. Alles wat je in de box ontvangt zou je cadeau kunnen doen aan jezelf of een ander. Daarbij zit er een extra cadeautje in wat je mee kunt dragen in je handtas. Mijn verwachtingen zijn nu al sky high dat begrijp je wel 😀

beautybox maart

Wat zit erin:

  • Scottish fine soap – Soap in a tin 🙁
  • Make up studio – Fluid liner 🙂
  • Miners – Nagellak 🙂
  • Eveline cosmetics – Lipgloss lipextender 🙂
  • Thierry Mugler – womanity 🙂
  • Spiegeltje 🙂

Scottish fine soap – Soap in a tin

beautybox maart

Het is een full size van 100 gr en kost in de winkel E.5,05. Beautybox wil hiermee zeggen tegen alle abonnees ‘dank je wel’. Zij vinden dit een uniek cadeau om te krijgen of om weg te geven. Het is een handzeep met verzorgende en hydraterende eigenschappen dankzij haver, hyacinth, zeewier en hijde.

Mijn mening: Persoonlijk vind ik het een iets minder ‘uniek’ cadeau en zie ik mijzelf dit eigenlijk niet gebruiken.

Make up studio – Fluid liner

beautybox maart

Het is een full size van 2,5 ml en kost in de winkel E.12,90. Een eyeliner met een metallic effect. Je zou door de strakke punt op een makkelijke manier een strakke lijn langs je oog kunnen maken.

Mijn mening: Ik ben een sucker voor alles wat roze of paars is en glinstert of glimt. Dus ja hallooo LIKE IT 😀 Maar zonder dollen, de kleur vind ik dus erg mooi en past zeker heel goed bij veel verschillende kleurtjes oogschaduw. Denk aan een matte lichtroze kleur op het bewegend ooglid, grijzige of juist paarse kleur in de arcadeboog en deze eyeliner. Ik moet wel zeggen dat hij niet erg solid rock blijft zitten. Je kunt hem zonder moeite smudgen en dat is voor een fluid liner niet echt wenselijk. Daarbij kun je aan de 2e kringelstreep zien dat hij wat waterig wordt na het zetten van de 1e lijn. Overigens herken ik de kleur direct en hebben we hier een dupe van Zoeva te pakken. Kijk maar eens HIER Of de Zoeva is natuurlijk een dupe van Make up studio 😀 Behalve dan dat de Zoeva versie toch beter blijft zitten. Maar dit kwastje/puntje is op zijn beurt weer prettiger in gebruik.

Eveline cosmetics – Lipgloss lipextender

beautybox maartbeautybox maartbeautybox maartbeautybox maart

En weer een full size! Eentje van 7 ml en kost in de winkel E.12,95. Het is een dierproefvrij cosmeticamerk met kwalitatief hoogstaande cosmetica producten. Deze moet meteen je lippen meer volume geven.

Mijn mening: De gloss ruikt lekker fruitig en doet me denken aan sinaasappeltjes in chocola. Hij tintelt giga wanneer je hem op je lippen hebt gedaan en doet me denken aan de DuWop Venom Gloss. Echt meer volume zie ik overigens niet in mijn lippen terug. De kleur van de gloss is op mijn lippen iets minder heftig dan op mijn hand. De kleur verschilt natuurlijk per persoon en is afhankelijk van je eigen lipkleur. Hoewel ik praktisch nooit een gloss gebruik, vind ik hem wel erg mooi.

 Miners – Nagellak & Thierry Mugler – womanity proefjeminers nagellak

Miners nagellak: Wederom een full size van 9 ml en kost in de winkel E.3,49. Het is een merk uit de UK en volgens de Beautybox is dit merk ‘volledig geïnspireerd door mode, toonaangevende trends en kleuren op de catwalk’.

Mijn mening:  Die bovenste zin van de Beautybox, zeg je volgens mij alleen wanneer je niets zinnigs of unieks te melden hebt over een merk. Weer roze Woohoo. Soms kom je onmogelijke kleuren nagellak of lipstick tegen in dit soort boxen, maar ik ben blij dat al deze kleuren mij bevallen.Het flesje vind ik simpel, maar mooi. Het koste me wel moeite om die dop los te krijgen, maar eenmaal los kwam er een prachtige kleur tevoorschijn. Hoe de nagellak verder lakt en blijft zitten moet ik nog gaan uitvinden. To be continued.

Thierry Mugler – womanity: Dit is een proefje van de eau de parfum. Een full size van 50 ml kost in de winkel E.70,50. Een eco vriendelijke parfum die zich op iedere huid weer anders ontwikkelt.

Mijn mening: Ik vind dit een lekkere geur en heb hem dan ook zelf op mijn beautytafel staan. Wel ontzettend jammer dat het 5e product in de box niet eens een sample is maar een proefje.

Spiegeltje

beautybox maart

Tja een spiegeltje is natuurlijk altijd handig in je handtas. Dit was dus het extra cadeautje waar de Beautybox het over had.

Ik ben blij met deze Beautybox. Er zitten mooie producten in met voornamelijk full sizes. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik het voor een anniversary box matig vind. Wanneer ik een kaartje lees waarop staat dat ze gaan uitpakken omdat ze jarig zijn verwacht ik toch iets meer aan luxere producten of luxe samples.

Wil je meer info over de Beautybox en hoe je deze kunt bestellen kijk dan HIER.’

Q: Wat vindt jij van deze Beautybox editie?

bloglovin

21 thoughts on “Beautybox Maart

  1. Meh. Ik vind hem maar matig eigenlijk. Ik heb de box trouwens ook nog niet eens in huis. Niet dat ik niet thuis was, hij is gewoon nog niet verstuurd. Bummer.

  2. Zal ik wel kijken, zal ik niet kijken, zal ik wel kijken, zal ik niet kijken…Mijn nieuwsgierigheid overwon 😉 Ik heb je artikel gelezen! Ik ben benieuwd of ik deze producten ook in mijn box heb zitten 🙂 Ik vind het een hele leuke inhoud 🙂

  3. Ja dat had ik ook, beste leuke dingen maar toch andere verwachtingen en handzeep?! Gewoon handzeep?! Niet body zeep of voeten zeep of zeep voor je gezicht…. handzeep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *