Beautybox juli/augustus

Vorige week kreeg ik kort op elkaar 2 boxen gevuld met allerlei heerlijke beauty stuff. Eerst kreeg ik de Glossybox van augustus *klik hier* En de volgende dag mijn aller eerste Beautybox. De Beautybox werkt volgens het zelfde principe als de Glossybox. Je neemt een abonnement voor een vast bedrag van E.12,50 per maand incl. verzendkosten en je krijgt daarvoor elke maand een box met minimaal 5 high end beautymerken en niche brands. Wanneer je de box zat bent kun je hem net zoals de Glossybox per maand opzeggen.

Al een paar maanden keek ik op internet mee bij andere bloggers wat ze voor producten in de beautybox kregen en ik moet zeggen dat ik regelmatig dacht ‘O die wil ik ook’. Toen er in Juni een bericht kwam dat de volgende beautybox een hele speciale grote summer edition zou gaan worden waarbij er 2 boxen werden gecombineerd (juli en augustus) wist ik dat ik actie moest ondernemen. Het viel mij op dat deze box elke maand razend snel is uitverkocht. Als ik deze box wilde, mocht ik niet naast de speciale summer edition mis grijpen dus whoop whoop, met een paar muisklikken was ik lid. YAY 🙂

Omdat Juli werd overgeslagen vanwege de extra speciale editie, moest ik lang wachten op mijn eerste box. Maar toen kwam dan eindelijk die dag. Op mijn werk kreeg ik een berichtje van mijn vriend met een foto van de binnengekomen box. Toen ik klaar was met werken ben ik als een dolle naar huis gegaan, uit goed fatsoen mijn vriend en zoontje gedag gekust, mijn pasta zalm die vriendlief al klaar had staan, als een idioot naar binnen gewerkt en YES …. OPENSCHEUREN die handel. Ik kon mijzelf niet langer bedwingen en moest de doos open maken, kijken wat de buit was en foto’s maken.

De doos bestaat uit een stevige zwarte doos van hetzelfde formaat als de Glossybox. Deze vind ik alleen mooier. Aan de binnenkant een welkomst bericht van het beautybox team waarop het thema Summer special in staat beschreven. Daaronder een mooi blauw metallic papiertje met daarin verpakt de beauty producten.

Ik zag al meteen dat de doos inderdaad lekker vol zit en ook zwaar aanvoelde. Wat zit er in?

 Nivea – crème soft peeling

Het is een full size en kost in de winkel E.4,99 voor 250 ml. Bij een mooi zomer kleurtje van de zon mag een scrub of peeling niet ontbreken volgens beautybox. Deze peeling zorgt niet alleen voor een scrub, maar ook voor een verzorgende douche crème. Misschien geen high end product, maar Nivea is vaak wel high effective. Ik vind het een hele fijne peeling. Hij is niet te zacht en niet te hard en daarmee gewoon precies goed. Hij ruikt lekker en mijn huid voelt inderdaad verzorgt aan. Een fijn product!

 Drs. Hans Schreuder – Scar treatment cream

Het is een sample potje waarvan een full size in de winkel E.34,50 kost voor 50 ml. Door toevoeging van soja en veel natuurlijke producten zou deze crème ervoor moeten zorgen dat zowel oude als nieuwe littekens vervagen, soepeler en lichter van kleur maakt. Het effect hiervan heb ik nog niet zo snel kunnen zien, maar meestal heeft zoiets ook wel langer de tijd nodig. Ik ga proberen om eventueel effect vast te leggen door 1 van mijn littekens hiermee te behandelen. Hopelijk is een klein proefpotje dan groot genoeg.

Drs. Hans Schreuder –  HPO Body cream

Het is een full size en kost in de winkel E. 34,50 voor 200 ml. Dit moet gezien worden als een oppepper voor na de zomer waarin je huid is bloot gesteld aan zon, zee en strand en dus wellicht iets is uitgedroogt. Het is een fijne, goed smeerbare crème.

Trind – Caring colors

Het is een full size in de kleur CC147 Pastel Pink en kost in de winkel E.9,95 voor 9 ml. De kleur is natuurlijk helemaal perfect voor me. It screams my name 🙂 Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vond dat het wat streperig opdroogde, redelijk dik was en snel chipt. Hoewel ik de kleur mooi vind, is het niet mijn favo nagellak helaas.

Toni & guy – Damaged hair shampoo

Het is een flinke mini van 50 ml, een full size kost in de winkel E.9,99 voor 250 ml. Deze shampoo zou (net als zovele) beschadigd haar weer herstellen en doen opleven. Hij ruikt super lekker (beetje kaneel achtig), maar mijn haar word er heel slap van en zelfs statisch. Ik heb van mijzelf weinig en redelijk dun haar, dus nee, dit is geen shampoo voor mij.

Toni & guy – Casual salt spray

Dit is ook weer een flinke ‘mini’ van 75 ml en kost in de winkel voor 200 ml E.12,99. Deze spray moet je haar een instant beach look geven en moet zorgen voor stevige textuur. Ik heb eerder zo’n zelfde flesje gekregen in de Glossybox van Juni *klik hier* Je haar wordt hier wel stugger van en het is ook goed te gebruiken wanneer je een opgestoken kaspel wilt en het haar wat extra stevigheid wilt geven. Maar wanneer ik meer stevigheid en volume wil hebben, gebruik ik veel liever mijn Extra big poofy shampoo bar van The beauty bakery (review).

 Pascaud – Lift facelift cream

Het is een full size van 50 ml en kost in de winkel E.64,40. Dit vind ik wel heel erg gaaf, een full size crème van een voor mij nog onbekend merk die aardig wat duiten kost in de winkel. Deze crème zou een botox effect geven aan je huid zonder de vreemde stofjes. Ik vind de crème zelf een fijne, rijke structuur hebben. Omdat hij best rijk is gebruik ik hem ‘s avonds voor het slapen gaan in plaats van in de ochtend zoals eigenlijk het advies is. Wat ik alleen vreemd vind is dat op de dop de naam van Marijke Helwegen staat en ik kom de naam verder niet tegen bij beschrijvingen van het product of waarom zij haar naam hieraan heeft gegeven, het is namelijk geen merk van haarzelf. Maar ach, zolang ik maar niet zo’n zelfde gezicht als Marijke krijg vind ik alles prima 🙂

Lookx – Lipgloss

Het is een schattig klein flesje aan een sleutelhangertje. Een full size van 7,5 ml kost in de winkel E.17,95 en een mini E.5,95. Toen ik de kleur voor het eerst zag kreeg ik er een beetje een herfst gevoel bij en daar ben ik geestelijk nog even niet aan toe. Maar uiteraard begon ik meteen te swatchen om te zien hoe de kleur in het echt is en het viel me reuze mee. De kleur komt op mijn lippen veel minder donker uit en ik vind het best een subtiel kleurtje geven. Let niet op mijn vermoeide hoofd en lichtelijk uitgelopen mascara, zoals gezegd kwam ik thuis van een werkdag en voelde ik me behoorlijk moe.

Naast alle bovenstaande prodcuten zat er ook nog een bon in waarmee je via internet voor een bedrag van E.5,00 producten op de website van Lookx kunt bestellen. Omdat er behalve de mini lipglossjes niets te vinden is onder een gemiddelde prijs van E.15,00 geef ik de bon weg aan een vriendin.

Ik moet zeggen dat ik tevreden ben over deze eerste Beautybox. Uiteraard zag ik in mijn gedachte en fantasie al een mega grote summer edition box met een formaatje koelkast, maar de grote zit hem voornamelijk in bijvoorbeeld de dure exclusieve crème van Pascaud en andere full sizes. Wat vinden jullie ervan?

Wil je meer weten of Beautybox of hoe je zoiets kunt bestellen? klik dan *hier*

3 thoughts on “Beautybox juli/augustus

  1. Mwoah, ik ben nog niet overtuigd van de Beautybox. Ook omdat de producten overeenkomen met de Glossybox. Wel erg meeslepend geschreven trouwens, hahaha! 😀

    • Dank je. Ik had er eerlijk gezegd zelf wel iets meer van verwacht en vind het wel jammer dat ook inderdaad veel producten voorkomen in verschillende boxen.

  2. Pingback: Beautybox September |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *