Beautybox April

unboxing beautybox april 2013

De Beautybox van April heeft deze maand een oranje tintje gekregen. Helemaal in het teken van vandaag waarop we geen koningin meer hebben, maar een koning. Laat ik het maar meteen zeggen. Ik vind het koningshuis tof! Ik vind Maxima een prachtige vrouw en de rest van de oranjes ook erg sympthatiek. Zou de Beautybox ook van oranje houden en de inhoud op deze dag hebben afgestemd?

unboxing beautybox april

Helaas, de inhoud is geen oranje koningsbox. Wat zit erin:

  • Burt’s Bees – Lippenbalsem
  • CB12 – Mondverzorging
  • Attirance – Bruisbal
  • Fruit Works – Shower gel
  • Herôme – Take away nail/ 100% Holland

Burt’s Bees – Lippenbalsem

review burts bees lippenbalm

Het is een full size en kost in de winkel €3.95. Deze lippenbalsem is gemaakt van bijenwas en is 100% natuurlijk. Er zit pepermuntolie in die zorgt voor een verfrissende tinteling.

Mijn mening: Lekker! Ik heb het afgelopen jaar wel genoeg lippenbalsems in de verschillende boxen ontvangen, maar deze is wel fijn. En inderdaad de pepermuntolie zorgt voor een verfrissende tinteling op je lippen.

CB12 – Mondverzorging

review CB12 mondwater

Het is een sample van 50 ml. Een full size van 250 ml kost in de winkel €12.95. Dit mondwatertje moet zorgen voor 12uur frisse adem en bescherming tegen ongewenste geuren.

Mijn mening: Hoewel ik hier niet zo heel veel mee heb, vind ik het leuk dat er eens een ander soort beautyproduct in de box zit. Ik zal eens flink wat knoflook in mijn pastazalm doen en de volgende dag aan mijn collega’s vragen of ze iets ruiken 😉

Attirance – Bruisbal

Attirance bruisbal

Het is een full size en kost in de winkel €2.95 per twee stuks. Het zijn handgemaakte, proefdiervrije bruisballen voor in bad. Er zit druivenpitolie en zeezout in die de huid voeden, hydrateren, vernieuwen en verstevigen.

Mijn mening: Heel eerlijk, toen ik de box opendeed was ik even bang dat er een wc verfrisser in zou zitten. Er kwam een behoorlijk sterke geur vanaf terwijl de balletjes ieniemienie zijn. Ik ben wel dol op badderen en allerlei producten die je in het bad kunt gebruiken voor je huid, dus uitproberen zal ik ze zeker. Ik ben benieuwd of de lucht bij aanraking met water milder zal worden. So far vind ik het redelijk chemisch en niet lekker ruiken.

Fruit Works – Shower gel

Fruit Works ananas showergel

Het is een full size van 240 ml en kost in de winkel €5.90. Je krijgt gegarandeerd een vakantiegevoel van de verkwikkende en fruitige geuren. Het merk ‘Grace Cole’ heeft meerdere awards gewonnen met hun body & bath producten.

Mijn mening: Ik heb de geur ananas gekregen en whoo inderdaad. Instant happy holiday feeling.  Een hele duidelijke fruitige ananasgeur komt uit de tube. Eenmaal onder de douche is de geur overigens veel minder sterk. Wel lekker fris na een dagje strand of zonnen.

Herôme – Take away nail/ 100% Holland

review herome nagellak

review herome nagellak

Volgens het kaartje zou er een Herôme take away nail 100% holland lakje inzitten. Een full size en kost in de winkel €2.99. Maar nu komt het … Ik heb deze niet in de box gekregen.

Ik heb namelijk een andere lak van Herôme gekregen. Herôme WIC Rio de Janeiro zat in mijn box. Ik dacht dat de Herôme WIC lakjes €7,50 in de winkel kosten, maar pin me er niet op vast. Ik heb het vermoeden dat ze te weinig lakjes hebben ingekocht voor de box waardoor ze uiteindelijk een andere oranje lak van Herôme hebben gekozen. Best jammer, want de lak die erin zou moeten zitten is warmer van kleur en vind ik eigenlijk mooier. Maar goed, mijn nagels kleuren evengoed prachtig oranje op deze Queens day!

Ondanks alle bruikbare producten die in de box zitten ben ik toch een beetje teleurgesteld in The BeautyBox. Wederom was de box super laat met de levering en tja ik spring geen gat in de lucht met deze producten en het doet zelfs een beetje goedkoop aan.

Q: Wat vinden jullie van deze beautybox?
bloglovin

6 thoughts on “Beautybox April

  1. Ik vind hem tegenvallen.Voor de prijs die je ervoor hebt betaald kun je zelf je eigen (naar smaak) producten kopen. Jammer dat ze niet meer hebben gedaan met het thema, behalve de oranje nagellak.

  2. Haha, ik heb ipv de bruisballen een gezichtsmaskertje.. bij mij staat het wel goed op het kaartje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *