Beauty stash

Stashes, stashes en nog eens stashes. Bijna alle beauty bloggers laten wel wat zien van hun stash. Niet alleen is het leuk voor hun zelf om nou eens te zien wat ze ook alweer allemaal hebben. Maar ook wij dames zijn vooral nieuwsgierig naar wat de ander in de la heeft. Zo bestaan er geweldige filmpjes op Youtube waarbij je enorme make up stashes voorbij ziet komen. De hoeveelheid van sommige Amerikaanse ladies doen mij echt dazzelen en ik vraag me ook af wat ze met zoveel moeten. En laten we de ‘What’s in my bag’ niet vergeten. Dames die gretig de inhoud van hun tas eruit gooien. En dat allemaal omdat we dus nieuwsgierig zijn naar wat de ander in huis heeft. Dus …. dan kan ik haast niet achter blijven en laat ik graag mijn lezers zien hoe een deel van mijn stash eruit ziet. Ik zeg een deel, omdat ik als chaoot overal in huis en in elke tas wel beautyspullen heb liggen. In elke tas zit standaard lipgloss/lipbalm/handcrème, naast de bank heb ik een bakje met nagellakjes. En zo kom je bijna in elke kast of ruimte in huis wel iets tegen wat eigenlijk netjes opgeruimd zou moeten zijn. Maar kijk even mee 🙂

Dit is mijn kaptafel. Niet veel bijzonders, gewoon een simpele witte side table met daarop een spiegel. Wel met een echte Panton chair, die stond een hele poos op mijn wishlist en ik zit er nu al een paar jaar heerlijk op. Geen spijt van de aankoop dus. Op mijn kaptafel heb ik een bakje en mandje met kwasten en alle oogpotloden en eyeliners. Daarnaast staat nog een kleine trolley met wat laatjes met daarboven op de meest gebruikte parfums. Helaas heb ik geen daglicht lampen, maar twee simpele Ikea knijperspotjes. Niet altijd ideaal, maar tis nie anders 😉

In de laatjes van de kaptafel heb ik voornamelijk spullen liggen die ik het meest gebruik. In het linkerlaatje liggen oa mijn Sleek palettes (review), M.A.C. en het Urban Decay Naked palette. In het rechterlaatje de veel gebruikte blushes, bronzer van Pupa, eyebrow poeder, UD primer potion en mascara. Plus nog wat losse flodders zoals elastiekjes, puntenslijper, soms sieraden en dat soort spulletjes.

In de trolley zit in het bovenste laatje A: False lashes, proefmonsters, home scents, crèmes die ik niet dagelijks gebruik of juist wat kleinere spulletjes die ik test of heb gekregen. Daaronder in laatje B: Een mandje met mascara’s (review) en een mandje met lippenstiften en lipglossjes.

In het 3e laatje nummero C: Veel oogschaduw, kleine palettes, concealers en een aantal kleine BBcream tubetjes (review), hair treatment, een brush cleanser van E.L.F. en foundations (review). In het laatste laatje nummer D: heb ik veel losse haarspullen zoals (kleinere) hairsprays, haarmaskers, maar ook deo’s, droogshampoos etc.

Er zijn twee plekken in huis waar ik het meeste van mijn beauty zooi bij elkaar heb liggen. Dat is bij mijn kaptafel en in het badkamerkastje. Deze heb ik onlangs opgeruimd waardoor ik een vuilniszak aan half opgemaakte (oude) spulletjes heb kunnen weggooien. Toen bleek er zelfs genoeg ruimte in het kastje te ontstaan om mijn vriend ook een plankje te geven 😉 Anyway, Hier vindt je voornamelijk producten die ik bijna elke ochtend en avond gebruik.

Zoals bij A oa: BBcream van Skin79 (review), Weleda Rosa mosqueta (review), Vichy nachtcrème, JF Full hair repair, EOS lipsphere (review) en Nivea reinigingsdoekjes.

Op plankje B oa: Deo, Vichy dagcrème, foundation, mascara en oogpotlood en sieraden die ik ‘s avonds af doe.

Op plankje C: Een aantal JF Blonde shampoos die weer even terug in de kast zijn gezet en veel body butters van oa The Beauty Bakery (review) en Therme.

Op plankje D: Lekkere badbruisers van Therme en nog een pot Nivea soft.

En helemaal onderin op plankje E: droogshampoos, bruin zonder zon (review), JF shampoo en bodylotions.

Daarnaast heb ik een klein voorraadje met nagellak. Alle blanke nagellak, nagelharders, shines etc. heb ik niet op de foto staan. Alleen de kleurtjes waar je overigens meteen aan kunt zien welke mijn voorkeur heeft. Het is een beetje lastig om ze allemaal op de foto te krijgen dus here’s a little peek. Naar mijn mening heb ik een bescheiden beauty stash. Het is zeker niet absurd veel, maar voldoende om er een flinke *ahum* pleuris zooi mee te creëren 😛 wanneer ik niet alles netjes opruim.

En? kwam mijn stash een beetje in de buurt van wat je had verwacht, of heb ik je teleurgesteld?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de echte BIG BIG stashes? Dan moet je zeker het onderstaande filmpje eens bekijken van Elle Fowler woohooh she ROCKS! Grappig detail, bij minuut 13,20 kom je ook de EOS lipspheres tegen (review)

5 thoughts on “Beauty stash

  1. Haha duidelijk een catrice fan. Maar wat wil je dan ook leuke kleurtjes leuke prijs en veel afwisseling.

    Mooie stash heb en leuke kaptafel je, maar die van het you tube filmpje jeetje mina wat geweldig!!!!! En zo super mooi op orde, ben toch een wel een ietsie pietsie jaloers!

    • Dank je! Ik zou aan de ene kant ook wel zo’n BIG stash willen, maar aan de andere kant … make up heeft natuurlijk maar een beperkte houdbaarheid dus wat heb je aan zoveel spullen. Zo’n kast als in het filmpje zou ik wel graag willen 😉

  2. Altijd leuk he? De stash van anderen bekijken 🙂 Ik wil ook graag nog zo’n trolley. Oeh ja en dat filmpje die heb ik destijds met open ogen en mond zitten kijken… echt geweldig. Wil ik ook 🙂

    • Ja idd 🙂 Die trolly komt overigens gewoon bij de Kwantum vandaan en is super handig!

  3. Pingback: My life in Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *