BB Gold

Afgelopen week heb ik een stukje geschreven over het mini setje (pink box) met BB creams van Skin79 en wat een BB cream nou eigenlijk is. Daaruit was gekomen dat de ViP Gold Super Plus Beblesh Balm het beste bij mijn huid zou passen. Ik was zeer tevreden over het resultaat wat uit dat kleine tubetje kwam, waardoor ik zonder schroom ‘s avonds bij de bbcreamshop.eu een full size had besteld. En no kidding, de volgende dag aan het einde van de middag had ik het al in huis. Echt super service! Ik kon dus ook niet wachten met smeren en foto’s maken.

Alhoewel ik het freaky eng vind om met een blote billengezicht zonder make up voor jullie op de foto te gaan, is dit wel de enige manier om het verschil duidelijk te laten zien. Links overduidelijk het blote billengezicht en rechts met de BB cream. Mijn gezicht ziet er veel egaler en frisser uit, waarbij mijn pigmentvlekken en sproeten niet meer zo overheersen.

I love it! Ik ben er echt oprecht enthousiast over. Wat mij ook erg aanspreekt is dat het een verzorgende crème is met een SPF25. Een paar kleine feitjes op een rij;

  • Flacon met dosseerpomp (erg handig en hygiënisch)
  • Inhoud van 40 gram
  • SPF25 PA++
  • E.18,79
  • Besteld bij http://www.bbcreamshop.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *