Bathroom goodies

big ass bathroom shoplog

WHOOH! Ben ik toch even mezelf volledig te buiten gegaan afgelopen december! TREAT YO SELF big time dacht ik.

Ik hou ontzettend van badderen, douchen en mezelf pamperen met heerlijke geuren en me te laten onderdompelen in luxe verwenbaden. Het zorgt ervoor dat ik me ontspan en even tijd voor mijzelf heb. Niet alleen ik in huis overigens! Mijn man is ook dol op de Lush badjes en de verschillende douchespulletjes die voor het grijpen liggen. En onze zoon Dion van 4 wil graag zelf zijn eigen douchegel uitkiezen. Dion heeft zo zijn eigen favorietjes voor onder de douche. Rituals Yogi Flow foam en The Body Shop wild argan olie 😀

In December hebben veel winkels een uitverkoop en zo ook mijn favorieten merken op het gebied van bad en douche goodies. En ik kan een korting van 50% gewoon niet weerstaan!

Lush UK sale

Op 2e kerssemisdag begint meestal de Lush sale. Mijn absolute nummero uno voor wat betreft lichaamsverzorging. Lush is niet goedkoop. Zeker niet in Nederland, maar bestellen in de UK is vaak voordeliger (ligt eraan hoeveel je natuurlijk via de webshop gaat bestellen ivm verzendkosten). Maar wanneer de sale is begonnen in de UK dan kun je echt flink je slag slaan. Het was dit jaar wel lastig om te bestellen overigens. De site lag er continue uit door de mega drukte en ik kon uiteindelijk tegen 00:00 ‘s avonds wat bestellen waarbij het meeste wat ik op het oog had al was uitverkocht. Jammer de bammer, maar alsnog heb ik een paar heerlijke goodies weten te bemachtigen voor de een fractie van de prijs.

Lush Uk sale

Bathbombs

 • Cinders £1.25 omgerekend €1,60
 • Golden wonder £1.87 omgerekend €2,40
 • So white 2x £3.50 omgerekend €4,49 (voor twee stuks)
 • Shoot for the stars 2x £3.50 omgerekend €4,49 (voor 2 stuks)
 • Dashing santa £1.47 omgerekend €1,89

Bubble Bars

 • Green bubbleroon £1.82 omgerekend €2,34
 • Yuzu and cacoa bubbleroon £1.82 omgerekend €2,34 (review)
 • The Christmas hedgehog £1.62 omgerekend €2,08

 

Maar dat was nog niet alles van Lush <3 Inmiddels is namelijk de Valentijn collectie online en in de winkels te verkrijgen. Aangezien ik de komende weken niet snel in Amsterdam of Utrecht zal zijn ivm de zwangerschap en wij in Arnhem geen Lush hebben (Grrr), bestelde ik afgelopen week ook wat van de Valentijn goodies in de Nederlandse webshop van Lush. En YEAH ze bleken ook nog wat van mijn favorietjes in de sale te hebben!

Douche & Bad (sale)

 • Rose Jam showergel 250 gr nu €8,97 (niets anders dan liefde voor dit product!)
 • Father Christmas x2 nu €2,48 per stuk (Review)

Bathbombs

 • Floating flower €5,50

Bubble Bars

 • Heart throb bubbleroon €5,95
 • Unicorn bubble bar €5,25

 The Beauty Bakery

The beauty bakery review

Ik kreeg een mailtje dat The Beauty Bakery 20% korting had. Hé dacht ik, het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn lijf pamperde met een heerlijke whipped body butter. Eens kijken welke geuren er nu online staan. Ik koos voor een body butter in een Chanel Change dupe geur, Skin sorbet in Pink buttercream en een skin frosting in 1001 nights.

The beauty bakery review

Maar toen! Oh my oh my … Wat ontving ik? Van de eigenaresse ontving ik bij mijn geplaatste bestelling een Christmas box! WOW niet alleen super lief met een alleraardigst handgeschreven briefje erbij, maar jeetje wat veel extra goodies (happy!)

The beauty bakery review

The beauty bakery review

The beauty bakery review

In de Christmas box twv €60,00 ruikend naar producten van kaneel, dennen en suiker, zat ook een home scent brandertje (die helaas tijdens de verzending kapot is gegaan) een kadobon twv €10,- een bad en douchegel en een candycane voor in de kerstboom. En de onderstaande producten.

The beauty bakery review

 Gezichtscrème in Holiday delights

The beauty bakery review

Home scent in Holiday delight

The beauty bakery review

 Winterbalm voor de lippies

The beauty bakery review

 Haar conditioner in Holiday delights

The beauty bakery review

 Skin frosting (dunne bodylotion) in Winter dream

The beauty bakery review

 Body butter (dikke bodylotion) in Winter dream

The beauty bakery review

 Snow ball body scrub

The Body Shop

The bodyshop sale

Tja en alsof dat nog niet genoeg is kreeg ik ook via de mail (verdomde nieuwsbrieven hahaha) de melding dat de sale is begonnen bij The Body Shop. Ik heb me werkelijk twee hele dagen kunnen bedwingen om niet naar de webshop te gaan. Na twee dagen ging ik dus gruwelijk overstag en bestelde ik al het onderstaande met 50% korting (score!!).

The bodyshop sale

 • XL Honeymania showergel 750 ml <3 nu €9,00
 • Passion Fruit Bath & Shower Gel 250 ml nu €3,50
 • Early-Harvest Raspberry Body Lotion 250 ml nu €5,00
 • Vineyard Peach Shower Gel 250 ml nu €3,50

The bodyshop sale

 • Vanilla Brûlée Bath Sprinkles nu €3,00
 • English Dawn White Gardenia Body Wash 250 ml <3 nu €5,00
 • Frosted Cranberry Bath Melt nu €4,50

The bodyshop sale

 • Satsuma Treats nu €5,60
 • Honeymania™ Lip Balm (staat niet op de foto) nu €2,50

The bodyshop sale

Om het verschil duidelijk te laten zien voor wat betreft formaat. Kijk eens hoe groot die XL fles van 750 ml is! Daarnaast 250 ml en daarnaast het kleinste formaat wat The Body Shop in huis heeft (vaak in cadeauverpakkingen), een flesje van 60 ml.

Het is echt SCHANDALIG, outrageous en belachelijk veel aan verzorgingsproducten wat ik de afgelopen maand heb besteld. Maar wel allemaal voor een fractie van de prijs en wow hier doe ik echt heel lang mee! En niet alleen ik overigens, want zoals ik zei, mijn man en zoontje zijn inmiddels ook dol op de verschillende producten en geuren van Lush, The Beauty Bakery en The Body Shop <3.

De Sale is overigens nog afgelopen en er valt nog best wat heerlijke dingen te bestellen! Wanneer je graag een review wilt terug zien van een bepaald product, laat me dit dan even weten in een comment hieronder!

Q: Heb jij ook zo’n voorliefde voor geurende bath en body goodies?
bloglovin

5 thoughts on “Bathroom goodies

 1. Ik heb ook een schandalige maand gehad qua verzorging shoppen. Maar hey.. boeiend! 😛 Niets fijner dan heerlijke sales, mooie nieuwe producten en natuurlijk het plezier van ontvangen van pakketjes ^_^ Heerlijk je Lush spullen, maar ook je TBS en TBB goodies!!

  • Hahaha jij bent de Lush queen en spant de kroon! Jij hebt ook echt heerlijke producten de laatste tijd gekocht <3

 2. Ahh soms moet je ook aan jezelf denken toch! en straks met je zwangerschap verlof moet je wel een voorraadje hebben om te ontspannen toch?

 3. Pingback: The Body Shop Frosted Cranberry Bath Jelly |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *