Beauty onder de loep – Essence peel off base coat

Beauty onder de loep is een terugkerend item waarbij ik een product heb getest en dit als het ware kort door een loep bekijk. Ik kijk bij elk product naar een aantal aspecten en geef aan het einde een oordeel. Natuurlijk is dit mijn oordeel en mening en zou het maar zo kunnen zijn dat jij andere ervaringen hebt. Wanneer jij andere ervaringen hebt kun je ze gerust achter laten in een reactie. Ook wanneer je aanvullende informatie over het product wilt hebben of juist graag dat ik een bepaald product ga testen, let me know :-)

Vandaag in Beauty onder de loep: Essence Peel off base coat

Je hebt soms van die uitvindingen waar je tegenaan loopt en je je afvraagt ‘werkt dit nou echt’? Zo ook kwam ik deze base coat tegen in het schap van Essence bij het Kruidvat. Het is zoals het al zegt een peel off waarmee geklieder en geklooi met watjes en remover verleden tijd zou moeten zijn omdat je simpelweg de nagellak van je nagel eraf kunt trekken. Sorry trouwens voor mijn droge nagelriemen.

Het ziet eruit als een witte nagellak die je dun aanbrengt op je nagel en goed laat drogen

In het begin ziet het er dus wit uit, maar naarmate het droogt (+/- 10 min) wordt het transparant

Vervolgens kun je je eigen nagellak op je nagels lakken en laten drogen. Ik heb gekozen voor een felle kleur die ik persoonlijk heel gaaf vind, maar lastig kan zijn met verwijderen. Het is overigens een nagellak van Safari die met 1 laag dekt, superlang blijft zitten zonder te chippen en maar E.1,00 kost bij papapa.nl 🙂

En wanneer je je kleurtje weer zat bent, trek je het eraf … wel met een beetje pielen en rollen

En tadáá dan hou je als het goed is alleen wat viezige rubberachtige priegeltjes over

vormgeving

Niet bijzonder, gewoon een simpel nagellakflesje

makkelijk in gebruik 

Zeker handig in gebruik, vooral na wat oefenen en wanneer je graag glitternagellak of felle kleurtjes draagt die altijd zo’n nare waas achterlaat tussen je nagels en nagelriemen.

opvallende zaken

Je moet best priegelen dus wanneer je met 10 vingernagels aan de slag moet ben je wel langer bezig dan wanneer je nagellakremover gebruikt. Maar het resultaat geeft wel schonere nagels met de peel off.

makkelijk te koop 

Bij elke Kruidvat waar ze Essence verkopen

prijs 

E.2,39

toppertje of floppertje

Ik zeg toch toppertje! Dit mede omdat het een prima product is en een uitkomst bij nagellak die vlekken geeft bij verwijdering met remover of aceton.

4 thoughts on “Beauty onder de loep – Essence peel off base coat

  1. Ik vind het ook Topspul! Een tip: als je een wat dikkere laag aanbrengt, komt het er makkelijker vanaf 🙂

    • O echt? En ik me maar netjes aan de gebruiksaanwijziging houden ^^ Dat ga ik ook uitproberen. Bedankt voor de tip Lin

  2. Pingback: Safari nagellak |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *