Diorshow Iconic Overcurl

review diorshow iconic overcurl

Mascara’s. Praktisch iedere vrouw heeft er minimaal eentje thuis liggen. Ikzelf heb al jarenlang een holy grail. De Max Factor Master Piece mascara. Vele mascara’s heb ik op mijn wimpers gehad, maar telkens weer konden ze mijn holy grail niet evenaren. Ook hoorde ik regelmatig dat Dior echt by far the jewel is onder de mascara’s. Is dat inderdaad zo? Ik reviewde de Iconic overcurl.

Continue reading

The Beauty Bakery: Stapel review

 

stapel review the beauty bakery

Hello darlings! Vandaag heb ik een mega stapel review voor jullie van The Beauty Bakery. Weten jullie nog dat ik in december nog een extra pakketje had gekregen? Deze was gevuld met ontzettend veel lekkere spulletjes die ik de afgelopen periode heb getest.

Continue reading

Kruidvat gezichtsborstel

Review kruidvat reiniging systeem

Kruidvat heeft sinds kort een reinigingsborsteltje in hun ‘skin science’ programma. Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik geleerd dat een reinigingsborstel een doeltreffende manier is om de huid goed te reiginigen en meteen te zorgen voor een goede doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt weer voor aanmaak van nieuwe cellen en dat je huid er gezond uitziet. Ik testte deze budgetborstel van het Kruidvat uit.

Continue reading