eBay – Mijn ontvangen baby spulletjes

Half januari had ik op eBay wat baby spulletjes gekocht. Weten jullie dat nog? Kijk hier om te kijken wat ik allemaal voor onze kleine meid had gekocht. Ik heb nu alle spullen inmiddels binnen gekregen en laat jullie zien of het hit or shit is.

Continue reading

Make up met korting kopen

make up met korting bij ici paris

Ik vertelde het al op social media. ICI Paris heeft deze week wel hele leuke aanbiedingen. Zowel in de winkel als online kun je deze week alle lipproducten krijgen met wel 40% korting, alle make up met 20% korting en 40% korting op alle Bourjois make up bij aankoop van 2 producten.

Continue reading

DIY – Babyspulletjes

baby diy

Tijdens mijn verlof had ik mij voorgenomen om eens lekker rustig te gaan frôbelen. Gewoon zelf wat dingetjes maken voor de baby of de babykamer.

Continue reading

Boozyshop kwasten

Kwasten. Ik heb een scala aan make up kwasten en gebruik deze ook veelvuldig. Van pencil en blendkwasten tot blush en grote poederkwasten. Van dure MAC kwasten tot betaalbare Sleek, Sigma en Zoeva kwasten. Ik maak me niet altijd iedere dag op, maar wel minimaal 5x per week en maak mezelf niet met altijd dezelfde look op. De ene keer pak ik een Chanel palette, de andere keer die van Dior of ik gebruik random MAC of Catrice kleurtjes.

Continue reading