Mac Keepsakes beige eyes palette

Review mac Keepsakes beige eyes paletteHoliday season is coming! En yes dus ook nieuwe speciale limited editions van verschillende make up en huidverzorgingsmerken. Daar kijk ik ieder jaar naar uit. Welk merk brengt wat uit en hoe zullen de verpakkingen er dit jaar uit gaan zien. Meestal zijn de verpakkingen oogverblindend en hebben de merken daar extra zorg aan besteed.

Continue reading

Shoplog

 

shoplog

Het is alweer een tijd geleden dat ik een shoplog heb gepost. Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik voor mijzelf het afgelopen half jaar niet zo heel veel heb geshopt. Waar mijn centjes de laatste tijd naartoe gingen waren voornamelijk babyspulletjes. Ja ik krijg een meisje dus hallóóó … Ik kan eindelijk mini jurkjes en schoentjes inslaan.

Anyway … kijk mee met wat ik onlangs heb gekocht 🙂

Continue reading

Tag – Sinterklaas

Sinterklaas fever

Het is de tijd van Sinterklaas. En met alles wat er nu rondom Sinterklaas speelt een heuse ‘Sinterklaas Fever’. Hoewel ik me niet breed uit zal laten over het gehele gedoe rondom Sinterklaas en me niet ga mengen in een zinloze discussie over een kinderfeest wat vooral een kinderfeest volgens traditie moet blijven (hier nu heb je mijn mening al ;-)) … kwam ik wel een Sinterklaas tag tegen. En dacht, hey wat grappig! Al vaak een beauty of kerst tag gedaan, maar never nooit eentje over Sinterklaas.

So here it is. De Sinterklaas tag 😀

Continue reading