Looks Stroke of midnight

Daar zijn ze dan! De look gemaakt met het Stroke of midnight cool eyes palette van Mac. Zo dat was een mond vol! Ik moet heel eerlijk zeggen dat met gebruik van een juiste primer de meeste oogschaduws uit het palette ontzettend fijn zijn om mee te werken. Bij alle onderstaande looks heb ik de primer potion van Urban Decay gebruikt in ‘Sin’. Deze primer heeft een glans en glitter waardoor de meeste oogschaduws uit dit palette een boost krijgen wat betreft kleur. Hopelijk is het een beetje terug te zien in de foto’s.

Continue reading

Stroke of midnight Cool eyeshadow palette

Het doosje lijkt zo weg te zijn gelopen uit een Dynasty aflevering uit de jaren 80. Het is een eyeshadow palette van MAC uit de nieuwe holiday collectie ‘Stroke of Midnight’.

Continue reading

Easy peasy look

Een snelle maar volledige look maken? Dat kan! Je hebt natuurlijk de über snelle look door een flats mascara op je wimpers te smeren en tadááá je bent opgemaakt. Maar wat dacht je van een look die net even dat beetje meer heeft zonder dat het lijkt alsof je je twee uur lang jezelf hebt opgesloten in de badkamer.

Continue reading