YSL blush radiance

High end make up. Ik begin er steeds meer en meer een zwak voor te krijgen. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar zeker ook door de verpakking. Tegenwoordig geef ik liever wat geld uit aan 1 goed en mooi product, dan aan 10 producten die wel grappig of aardig zijn en vervolgens in een dichte lade belanden.

Continue reading

Shoplog Curacao

Potjandorie wat lijkt het toch alweer lang geleden! Onze honeymoon naar het heerlijke warme eiland Curacao.

Dat krijg je er natuurlijk van als je niet meer in de gelegenheid bent om minimaal 3x in de week te bloggen. Een maandje geleden zat ik met mijn kersverse man heerlijk te genieten op Curacao. En hoewel we vrijwel niets hebben gedaan behalve ontspannen en sippen aan smoothies en coctails, heb ik ook wat spulletjes gekocht. Voornamelijk beautyspullen en dat zullen jullie vast niet erg vinden om te zien 😀

Continue reading

De bruiloft

De week voor de bruiloft ging nog niet alles helemaal goed. We hadden nog een laatste dansles, een spraytan die hopelijk dit keer wel goed ging, de lokatie die we moesten versieren en noem het maar op. Tot de avond voor de grote dag zijn we nog druk geweest. En 2 dagen voor de trouwdag werd ik ook nog eens ziek. Voorhoofdholte ontsteking! Gelukkig kreeg ik van de huisarts een antibiotica kuur die de volgende dag al aansloeg. Verbazend genoeg heb ik de avond voor de dag heerlijk geslapen en werd ik super relaxed wakker. Vandaag was de dag dat ik eindelijk met mijn vriend na 9,5 jaar mocht gaan trouwen. Vandaag hadden we ons feestje YEAH!

Continue reading