Beautybox April

unboxing beautybox april 2013

De Beautybox van April heeft deze maand een oranje tintje gekregen. Helemaal in het teken van vandaag waarop we geen koningin meer hebben, maar een koning. Laat ik het maar meteen zeggen. Ik vind het koningshuis tof! Ik vind Maxima een prachtige vrouw en de rest van de oranjes ook erg sympthatiek. Zou de Beautybox ook van oranje houden en de inhoud op deze dag hebben afgestemd?

Continue reading

New IN: Jasje van Miss Etam

Miss etam kleding

Nog heel even en dan kunnen we hopelijk die dikke winterjassen met mutsen en handschoenen voor een hele lange poos opbergen en alle zomerkleding weer tevoorschijn halen YAY daar heb ik zin in zeg! Maarja als die winterjas is opgeborgen en het nog wat chill is buiten … wat trek ik dan aan? Ik zocht en ik vond. Een prachtig stoer ‘in between’ jasje bij Miss Etam.

Continue reading

Tripje New Castle + Shoplog

mini cruise dfds sea ways

Alweer anderhalf week geleden ging ik met een drie daagse mini cruise van DFDS Seaways naar New Castel. Ik vertrok samen met mijn vriend op donderdagmiddag richting Ijmuiden vanwaar we om 17:00 uur wegvoerde richting de open zee. Ik laat jullie mijn geshopte items zien en wat prive foto’s van ons tripje. Ga er maar even lekker voor zitten want dit is weer lange hoor!

Continue reading

The Beauty Bakery haarmaskers

the beauty bakery haarmaskers

Oppeppertjes voor het haar. Laat maar komen! Helemaal in deze rare tijden van kou/regen en af en toe een glimps van een zonnetje. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij in huis staat de verwarming nog steeds te loeien. Ik heb behoefte aan zon en natuurlijke warmte en zo ook mijn droge huid en haar.

Continue reading

Review Zoeva kwasten

review zoeva kwasten

Weten jullie het nog? In januari kocht ik bij Zoeva de Bamboo brush set met daarbij de 227 Soft definer en 230 Pencil brush. Ik heb lekker lang de tijd genomen om deze kwasten eens goed te testen. Pak een lekkere bak thee en wat koekjes en get ready voor mijn review en veel foto’s!

Continue reading

Healthy juices

Healthy juices

Het is niet dat ik ongezond leefde. Maar steeds vaker wil ik bewuster met eten en drinken omgaan en automatisch ook zo gezond mogelijk eten en drinken. Want hoe vaak denken we wel niet gezond te eten terwijl we een bosuitje snijden om in de bekende kip siam van Knorr te mieteren.

Continue reading