Beautybox Februari

Beautybox februari

De beautybox van deze maand staat in het teken van de liefde. We hebben net valentijn achter de rug, maar beautybox vindt dat we deze hele maand moeten omarmen met liefde.

Continue reading

Little Treasures – Bucket list

Little treasures

Kleine geheimpjes heeft iedereen denk ik wel. Ook ik heb heus wel wat kleine geheimpjes die helemaal alleenzig in mijn hoofd zitten en daar ook lekker zullen blijven. Een tijd geleden was ik de kastenkamer aan het opruimen. Dat is een kamer in ons huis waar alleen kasten met kleding en schoenen staan en mijn beautytafel met een deel van mijn stash. Ik zeg een ‘deel’ want ik heb overal door het huis heen beautystuff liggen en vooral de badkamer is een fijne opbergplaats geworden voor al mijn spulletjes. Maar goed, die kastenkamer was ik dus flink aan het opruimen en zo tijdens het opruimen kwam ik een hoop sentiment tegen.

Continue reading

Beautybox januari + review

beautybox januari

Wat later dan jullie van mij gewend zijn heb ik hier de Beautybox van januari voor jullie. Ik heb hem al ruim een week in huis, maar ik ben simpelweg te druk geweest om erover te schrijven. Ik heb daardoor wel de producten alvast kunnen gebruiken waardoor ik jullie kan voorzien van een mini review. Kijk met me mee!

Continue reading