Crazy sweet plant desserts

crazy desserts

Het lijken net kleine plantjes of stekjes, maar het zijn toch echt toetjes. Little crazy easy peasy desserts. Als je op Pinterest kijkt kun je heel veel inspiratie opdoen voor zo’n beetje eigenlijk wel alles. Leuke recepten, DIY’s, make up, schoenen of leuke bridal ideetjes, alles kun je wel vinden. Zo ook gekke toetjes zoals dit makkelijk zelf te maken plantje. Ik zal niet de eerste blogger zijn die deze toetjes heeft gemaakt en ook zeker niet de laatste zijn. Kijk mee naar mijn versie van de plantjes.

Continue reading

Glossybox Januari

Glossybox januari

De Glossybox van januari. HUH hoor ik je nu denken! Maar je had je abonnement toch stopgezet? … Yups dat klopt helemaal! Ik kreeg vorige week een mailtje van Glossybox met daarin een comeback code waarmee ik de januaribox (nieuw maand abo) kon krijgen met een korting van 40%. Kom met een fikse korting om de hoek aanzeilen en ik ben om. Kijk dus mee naar de Glossybox van januari.

Continue reading

Dokter Smile

Een bekkie vol witte tanden … dat wil iedereen toch wel? I sure do. En met een bruiloft dit jaar voor ogen wil ik graag met verzorgde witte tanden op de foto stralen. Bovendien niet alleen ik, nee zowel ik als mijn vriend mogen stralen op deze bijzondere dag.

Continue reading

Zoeva

Zoeva

Waarom zou je wensenlijstjes maken als je niet zo nu en dan er wat vanaf kunt strepen. In december had ik een flinke wishlist gemaakt en vandaag kan ik weer wat doorstrepen. Bij de Duitse webshop Zoeva heb ik eindelijk eens wat nieuwe kwasten en liquid liners gekocht. Kijk met me mee …

Continue reading

Andrélon Oil & Care

Andrelon oil & care

December was letterlijk de pakjesmaand. Ik kreeg van Andrélon een mooi pakket met de gehele Oil & Care lijn om te reviewen voor de website van Curvacious. Als je Curvacious volgt heb je misschien een gedeelte van mijn review al gelezen. Natuurlijk wil ik mijn (extented version) review ook plaatsen op mijn eigen blog. Kijk mee naar mijn bevindingen van deze nieuwe lijn van Andrélon.

Continue reading

Special delivery The Beauty Bakery

the beauty bakery

Vlak voor kerst kreeg ik een ontzettend mooi, maar vooral ook zwaar, groot en lief pakketje van Angel van The Beauty Bakery. Kijk daar hou ik wel van en al helemaal zo vlak voor de feestdagen. Het pakketje wat ik kreeg zit bomvol met nieuwe producten die ik mag reviewen en eens even flink mag gaan testen. Gôh wat vervelend 😉

Continue reading

Lush Rose Jam Bubbleroon

Toen ik laatst in de Lush winkel vroeg of er nog meer producten bestonden die ruiken naar mijn geliefde Ro’s argan body conditioner werd ik een beetje teleurgesteld. Het antwoord was namelijk nee … op 1 enkel ander product na. De Rose jam bubbleroon voor in bad. Toen ik in de winkel aan zo’n bubbleroon rook was ik verkocht … JACKPOT!!! Exact dezelfde mysterieuze, overheerlijke, lichtelijk oosterse geur.

Continue reading