Happy new year

 

Happy new year

YAY nog een paar uurtjes en het jaar is alweer voorbij (gevlogen). Het is voor mij een prachtig jaar geweest met leuke nieuwe beauty ontdekkingen en waarbij ik mijn looks denk ik heb kunen verbeteren. Ook een jaar waarin ik een aardige richting heb kunnen vinden in mijn blog en waarbij mijn bezoekersaantallen heerlijk zijn gegroeid. Mijn meest verassende beauty producten van 2012 zijn overigens geweest;

  • BB cream van Garnier *klik*
  • Revitalash *klik*
  • Lush Ro’s argan body conditioner *klik*
  • Bigggg poofy hair van The beauty bakery *klik*

Maar ook op persoonlijk vlak is het een heerlijk jaar geweest. Vooral als ik kijk naar de 2e verjaardag van mijn zoontje *klik* en mijn huwelijksaanzoek *klik*.

2013 gaat voor mij (ons) een enorm druk jaar worden vol met nieuwe uitdagingen, persoonlijke groei, wat geregel organiseerwerk, leuke reisjes, Robbie Williams en niet te vergeten ons huwelijk (wiiiii).

Dolls, bedankt voor jullie aandacht in 2012! Ik hoop dat jullie ook in 2013 net zo enthousiast lezen en reageren. I love your comments!

Aangezien ik geen champagne liefhebber ben proost ik op jullie gezondheid met een droog witje, cheers!

Lush honey I washed the kids

Honeeeeey I washed the kiiiihiiiids! Moest je ook niet meteen denken aan die film honey I shrunk the kids uit 1989? Alleen is dit geen raar science apparaat waarmee je klein wordt, maar een stuk handgemaakte zeep van Lush die ruikt naar honing en toffee caramel en je een zacht huidje geeft en die een verslavend lekkere geur heeft! Wanneer ik hier aan ruik krijg ik de neiging om mijn tanden erin te zetten en het op te eten.

Continue reading

Feestlook stress

feestlook

O NEEE! De feestdagen zijn aangekomen. Dus ook het familiebezoek, dineetjes, kerstborrels of misschien wel een galafeest met oudjaarsavond. En dan komt de allom bekende stress om de hoek kijken. Wat doe ik aan, wat doe ik met mijn haar en wat smeer ik mijn gezicht en vooral, waar moet ik beginnen?

Continue reading

Kerstig in mijn huis

kerstfeest

Jingle bells jingle bells, all I want for christmas, Laaaaast christmas. Ik blèr ze allemaal mee. In de auto staat Sky radio aan wat tijdens deze periode tot christmas station is gebombardeerd en thuis zet ik gerust een ontzettende corny kerstverzamel cd op. Ik hou ervan! Kerstfeest! Terwijl Sinterklaas nog maar net op de boot richting Spanje zit trek ik de kerstboom uit de schuur, vul ik de wijn voorraden aan en tuig ik de boom op onder het luide gebrul van Mariah Carey. Zelfs Britney spears mag tijdens deze periode haar kerstliedje laten horen in mijn huis.

Continue reading

Shoplog Amsterdam

Shoppen shoppen shoppen. Ik hou denk ik net als velen van heerlijk shoppen en winkels afstruinen. Elke schoenenwinkel in en weer uit en alles passen, voelen en aanraken. Alles wat vanuit een winkel glinstert wil ik zien en bewonderen en overal ben ik druk om me heen aan het ‘scannen’ wat er zoal in de etalages ligt om vooral niets te missen.

Continue reading

Beautybox kerst editie

december

Eindelijk was hij daar dan weer. De Beautybox en wel de Kerst editie. Heb je net de Glossybox kunnen lezen krijg je meteen weer een box voorgeschoteld. De maand november werd helaas overgeslagen, maar hier is ie dan. Neem een kop thee en een kerstkransje en kijk met me mee wat er allemaal voor goodies in deze box zitten in deze uitgebreide blogpost.

Continue reading

Glossybox Kerst editie

En daar was hij dan ineens. Veel eerder en sneller dan ik had verwacht. De Glossybox koos ervoor om ivm de feestdagen en de drukte de boxen vast te versturen. Daar heb ik natuurlijk helemaal geen probleem mee. Wat zit er deze maand in de speciale kersteditie?

Continue reading