1 jaar Glossybox – Review + swatches

De Glossybox bestaat deze maand 1 jaar en dat willen ze graag vieren. Op Facebook en via nieuwsbrieven hebben ze de verwachtingen voor deze novemberbox hoog ingezet. Maar hebben ze dit ook waar gemaakt?

Continue reading

Liefde voor MAC

Ja ik geef toe! I do I do I do 😀 Ik ben ergens fan van. Ik ben geen fan van Mac Donalds of van Mac van Apple, nee van MAC cosmetics. Eigenlijk pas sinds een jaar en dat allemaal is de schuld van mijn collega (bedankt hè Em!) die in mijn ogen de mooiste en heerlijkste Mac collectie heeft. En waarom ben ik fan?

Continue reading

How much is my face worth? TAG

TAG TIME! Ik zei het laatst al, ik zet wat vaker een leuke tag online. Dit keer een tag waarbij je alles aan waarde bij elkaar optelt wat je op je smoelwerk smeert en dat moet dat een gemiddelde waarde van je gezicht voorstellen 😀 Sounds like fun. Ik heb bij andere blogs schrikbarende bedragen voorbij zien komen en ik was heel even bang dat ik ook zou gaan schrikken, maar ik gebruik natuurlijk niet elke dag mijn complete make up tafel op mijn gezicht, dus wie weet valt het mee.

Continue reading

The bodyshop on SALE – Laatste kans

Beautysets - Moroccan rose
Dames grijp je kans! Ik ben zoals de meeste wel weten een onwijze sucker voor body spulletjes en make up (dûh). Ik vind smeerseltjes waar je huid zacht van word en lekker van gaat ruiken verukkelijk om te hebben en te gebruiken. Voor onder de douche, in bad of daarna het maakt me niet uit. Mijn huid verwen ik graag. Net zoals loeiveel verschillende kleuren oogschaduw, eyeliners en andere opschmuck om dat gezicht van mij toonbaar te maken. Love it! Maar nog leuker wordt het wanneer je het voor bijna nop kunt kopen 🙂
Waar bazel ik nou over? Nou over een lekkere sale (YES ik zei SALEEEE) bij de The Bodyshop (online). Ik heb geen flauw idee voor hoelang deze sale is, maar er zitten een paar beauty’s tussen waar ik jullie toch even attent op wil maken die of uit het assortiment gaan of een andere verpakking krijgen en daardoor extra goedkoop zijn.

Safari nagellak

Safari is een nagellakmerk waar ik afgelopen zomer voor het eerst mee kennis heb gemaakt. Ik zocht een ßber felle roze bijna neon achtige kleur en vond deze in een webshopje voor slechts een euro klik HIER voor de kleur van het lakje. Ik was blij verrast over de kwaliteit en de intensiteit van de kleur en had ergens in mijn achterhoofd gepland om hier meer lakjes van te bestellen. Helapideka ben ik nogal vergeetachtig en is een nieuwe bestelling er niet meer van gekomen. Maar nog niet zo lang geleden was ik in Deventer op zoek naar een trouwring (en geslaagd :-D) en zag ik vanuit mijn ooghoek iets naar mij lonken en het was nog even niet de steen van mijn ring.

Continue reading

Did some baking – Halloween cake

Het was alweer even geleden dat ik lekkere taartjes had gebakken en zo eind Oktober, begin November geeft elk jaar weer genoeg redenen om de keukenprinses uit te gaan hangen. Zowel de verjaardag van mijn vriend als van Oliver de kat en van onze zoon. Nou heb ik geen taart gemaakt voor de kat -die is verwend met een lekker stuk zalm- maar wel voor de verjaardag van mijn vriend (en ook voor mijn zoon natuurlijk) die rond Halloween jarig is. Dus voor mij een mooie gelegenheid om een Halloweentaart te maken. Hem hoef ik natuurlijk niet blij te maken met autootjes op een taart of een mega grote Bumba. Een voetbalveld misschien dan weer wel 😉

Continue reading

Catrice Prime & Fine highlighting powder

Ineens miste ik iets tussen al mijn oogschaduws, lippenstiften, blushes en andere noodzakelijke make upjes. Een highlighter! Daar waar ik vroeger eigenlijk het nut niet van in zag, dacht ik nu totaal anders over. Ik moest en zou een highlighter hebben tussen mijn make up spulletjes. Waarom? Met een highlighter kun je prachtige accenten geven aan je ogen en jukbeenderen zodat ze oplichten met twinkeltjes alsof er kleine elfjes dansen op je wang. Het brengt je gezicht net even wat meer tot leven.

Omdat ik Catrice een heerlijke budgetmerk vind met een goede prijs/kwaliteit verhouding koos ik voor de Prime & Fine. Time to glow and lighten up baby!

Continue reading

Nivea douche bodymilk

 

Nivea heeft iets heel leuks op de markt gebracht, namelijk een bodymilk voor onder de douche. Een wattes? Yeps een bodymilk voor onder de douche. Het is dus een bodymilk die je gebruikt tijdens het douchen wanneer je huid nat is. Eerst gebruik je je gebruikelijke douchespulletjes en was je je lijf en daarna smeer je dit nieuwe goedje van Nivea over je hele lichaam. Laat het even een minuutje intrekken voor het beste resultaat en dan afspoelen. Daarna droog je je af en WHOOP het resultaat is een heerlijk zacht huidje.

Continue reading