BeautyBox & GlossyBox – Oktober BOXBATTLE

Zo … ga hier maar eens goed voor zitten want dit heb je niet in 5 minuten gelezen ūüėÄ Kijk, ik krijg elke maand 2 boxen en daarbij blog ik wat minder op het ogenblik dus wat krijg je als ik elke maand van elke box aparte artikelen en reviews maak? Juistem, een blog met een exploit aan artikelen over alleen maar de Glossybox en Beautybox. Vind ik niet fijn en jij zit er denk ik ook niet op de te wachten. Mijn oplossing en probeersel, beide boxen elke maand in 1 artikel. Net zo handig en net zo overzichtelijk. En weet je wat? Laten we ze meteen tegen elkaar battelen en let’s call it …The BOXBATTLE

Continue reading

Eet je mooi in 28 dagen – Inge de Munnik

Ik heb onlangs een super leuk boek ter review ontvangen van Inge de Munnik. Eet je mooi in 28 dagen! Het boek beschrijft eigenlijk eens de andere kant van beauty. We zijn met zijn allen zo gefocused op het mooi maken van ons lichaam en gezicht aan de buitenkant dat we helemaal de binnenkant vergeten. En tja ook al heb je de mooiste make upjes op je beautytafel liggen en kun je geweldige looks maken, met een slechte huid of uitstraling ziet alles er dof uit.

Continue reading

Beautybox September

De beautybox, hetzelfde concept als de Glossybox waarbij je elke maand een box krijgt met 5 miniatuurtjes van luxe of niche merken. Dit is inmiddels mijn 2e box. In Augustus ontving mijn aller eerste en deze viel me niet tegen. Zo gebruik ik graag elke dag de Pascaud Lift facelift cream. Klik hier voor de box van Augustus. En nu dus de box van September die pas werd uitgegeven in Oktober vanwege dierendag (hij ligt dus al een week klaar, maarja zoals de meeste weten blog ik op moment 1 tot hooguit 2 keer in de week). Het idee hierachter is dat alle producten in de box proefdiervrij zijn. Het is de bedoeling dat in 2013 alle cosmetica in de Europese winkelschappen niet meer getest zijn op dieren. Nou moet ik dat eerst nog maar eens zien. Ik vind het een heel nobel en vooral goed iets, maar meestal worden zulke plannen ook weer rap door een of ander besluit in de koelkast gestopt en het is al bijna 2013.

Continue reading

Beauty onder de loep – Essence peel off base coat

Beauty onder de loep is een terugkerend item waarbij ik een product heb getest en dit als het ware kort door een loep bekijk. Ik kijk bij elk product naar een aantal aspecten en geef aan het einde een oordeel. Natuurlijk is dit mijn oordeel en mening en zou het maar zo kunnen zijn dat jij andere ervaringen hebt. Wanneer jij andere ervaringen hebt kun je ze gerust achter laten in een reactie. Ook wanneer je aanvullende informatie over het product wilt hebben of juist graag dat ik een bepaald product ga testen, let me know :-)

Vandaag in Beauty onder de loep: Essence Peel off base coat

Continue reading

Glossybox September

Jááá, daar schrik je van hè? De Glossybox van September is een soort van eng gifgroen kleurtje. Ik moet eerlijk bekennen dat deze gifgroene box mijn keuken de afgelopen week heeft gekleurd. Dat klinkt positief hè? Eigenlijk is het een beetje negatief aangezien hij domweg bijna een week niet is aangeraakt vanwege de dikke min factor. In mijn hoofd heb ik dan ook lopen wikken en wegen hoe ik de blog van deze septemberbox ga schrijven. Ik probeer altijd zoveel mogelijk positief te blijven ook al spreken sommige producten mij persoonlijk niet veel aan. Maar deze box blijft mijn hoofd vullen met sarcasme en dat is een gevaarlijk iets. Een blog gevuld met sarcasme kan grappig worden, of juist negatief. I give it a try!

Continue reading