My life in Instagram

Tadáá, did ya miss me? Het was even een kleine 2 weken stil hier op yazylicious. Niet omdat ik niet wilde bloggen, maar ik had simpelweg even de tijd er niet voor. Dion en ik zijn beide een beetje ziekjes geweest, niet ernstigs, maar genoeg om tussen werk en huishouden, boodschapjes etc. het even rustig aan te doen. Ikzelf had ook wat last van migraine en dan is werken achter een laptop niet prettig.

Continue reading

The Beauty Bakery mini special #2

My beauty darlings, jullie hadden nog een paar reviews van me tegoed. So here you are een nieuwe mini special. Benieuwd naar de vorige mini special klik –hier– en ben je nou benieuwd naar het gehele eerste pakketje klik –hier-Nadat ik dat mega pakket had ontvangen, kreeg ik een paar dagen later nog een hele mooie (en fijne) nazending met nog meer nieuwe items uit de shop van The Beauty Bakery. Deze zal ik jullie uiteraard ook showen 🙂

Continue reading

Beautybox juli/augustus

Vorige week kreeg ik kort op elkaar 2 boxen gevuld met allerlei heerlijke beauty stuff. Eerst kreeg ik de Glossybox van augustus *klik hier* En de volgende dag mijn aller eerste Beautybox. De Beautybox werkt volgens het zelfde principe als de Glossybox. Je neemt een abonnement voor een vast bedrag van E.12,50 per maand incl. verzendkosten en je krijgt daarvoor elke maand een box met minimaal 5 high end beautymerken en niche brands. Wanneer je de box zat bent kun je hem net zoals de Glossybox per maand opzeggen.

Continue reading