Glossybox Augustus

Yeah! Einde van de maand is altijd het leukste gedeelte van de maand want dat betekent dat het weer tijd is voor beautyboxen (en salaris). Hoor je mij nu zeggen BOXEN? Yes my dear, want sinds deze maand krijg ik er 2. Niet alleen de Glossybox, maar ook de Beautybox. 2 leuke verassingsdozen aan het eind van de maand. Ik zal jullie eerst de inhoud laten zien met een mini review van de Glossybox en in de loop van komende week zal ik de Beautybox online zetten.

Continue reading

The Beauty Bakery mini special

Oh boy! Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Deze week heb ik nog een nalevering gekregen met méér (nieuwe) producten van The beauty bakery om te reviewen. Namelijk solid perfumes in een paar heerlijke geuren en die onwijs leuke fel roze donut ketting die ik in de vorige post liet zien. Ik heb uiteindelijk besloten om alle producten in 3 mini special’s te laten zien. Het is me teveel om er 1 blog van te maken want dan moet je een dag vrij nemen voordat je alles hebt gelezen en elke week 1 post besteden aan een product … pfioeei dan zijn we in december een keer klaar. Dus nee, dat gaat ‘m nie worden 😉 Dus wat kun je verwachten? 3 mini specials waarin ik in deze eerste voornamelijk de ‘onder de douche producten’ zal laten zien.

Continue reading

My life in … Instagram

Ik ben DOL op het maken van foto’s. Vooral van die nietszeggende everyday foto’s waarmee je later herinneringen kunt ophalen bij het terugkijken en waarmee iemand anders een klein kijkje krijgt in je leven. Lang leve Instagram! De ideale app voor zulke snapshots waarbij je, je foto direct een toffe filter kun geven en het daarmee toch bijna een professionele foto van wordt.

Continue reading

The Beauty Bakery

BIG NEWS FLASH! Een van mijn absolute favoriete webshops op beauty gebied is vernieuwd en in een nieuw delicious pinky jasje gestoken met heule veule nieuwe producten. Ken je deze webshop nog niet? Shame on you girl! Van alleen al een kijkje nemen wordt je namelijk blij … heel blij! Het is een webshop met een jaren vijftig touch waar allerlei beauty producten op wordt verkocht met super leuke teksten en heerlijke roze kleuren. Alles is handmade, natuurlijk en niet op diertjes getest.

Continue reading